Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip

Брошура

Documents

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]

Програма Форуми во заедницата 2007-2010 Програма Форуми во заедницата 2007-2010

hot!
Date added: 04/14/2011
Date modified: 04/14/2011
Filesize: 4.84 MB
Downloads: 1243

Programi Forumet në bashkësi 2007-2010 Programi Forumet në bashkësi 2007-2010

hot!
Date added: 04/14/2011
Date modified: 04/14/2011
Filesize: 4.79 MB
Downloads: 1053

Community Forums Programme 2007-2010 Community Forums Programme 2007-2010

hot!
Date added: 04/14/2011
Date modified: 04/14/2011
Filesize: 4.76 MB
Downloads: 1564

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom