Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Рангирање на буџетските програми и проекти во Боговиње Печати Е-пошта
Вторник, 25 Декември 2012 12:49
bogovinje-golema.jpg
Повеќе...
 
Боговиње за приоритетите во образованието, спортот, култура и ЛЕР Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Декември 2012 16:39
bogovinje-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Боговиње за расходите во две програми Печати Е-пошта
Петок, 23 Ноември 2012 16:46
bogovinje_5-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Боговиње за приходите и расходите Печати Е-пошта
Вторник, 30 Октомври 2012 15:34
bogovinje_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Самостоен форум во Боговиње Печати Е-пошта
Среда, 03 Октомври 2012 11:00
bogovinje_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Избран проект во Боговиње - Уредување на коритата на реките Печати Е-пошта
Понеделник, 12 Декември 2011 15:55
5_bogovinje_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Боговиње за проектите за образование и екологија Печати Е-пошта
Среда, 07 Декември 2011 13:57
4_bogovinje-golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Боговиње за расходите на општината Печати Е-пошта
Четврток, 10 Ноември 2011 14:43
3_bogovinje_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Боговиње за приходите Печати Е-пошта
Четврток, 20 Октомври 2011 02:00
2_bogovinje_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Прва форумска сесија за буџетски форум во Боговиње Печати Е-пошта
Вторник, 04 Октомври 2011 16:50
bogovinje_prva_sesija_budzet.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Боговиње се одлучија за два проекти Печати Е-пошта
Четврток, 01 Април 2010 14:24
„Изградба на тротоар по должината на регионалниот пат Скендербег“ и “Снабдување со превозно средство (камион) за превоз на отпадоци“ се двата проекти што ќе се реализираат во општина Боговиње, во рамки на програмата “Форуми во заедницата“.sedma_sesija_bogovinje-1.jpg

Повеќе...
 
Шеста сесија во Боговиње Печати Е-пошта
Вторник, 09 Март 2010 13:06
Презентации со четири концепт-проекти и предлог-буџети беа претставени на шестата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 4 март во ресторанот „Флоар„ во општина Боговиње.sesta_sesija-bogovinje.jpg

Повеќе...
 
Презентирани четири концепт-проекти во Боговиње Печати Е-пошта
Среда, 10 Февруари 2010 15:14
Околу 80 жители на општина Боговиње присуствуваа на петата сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 4 февруари во ресторанот “Лас Вегас“.
Повеќе...
 
Утврдени предлог-решенија во Боговиње Печати Е-пошта
Сабота, 05 Декември 2009 12:28
bogovinje-treta_sesija.jpgТретата форумска сесија во Боговиње, во рамки на програмата “Форми во заедницата“, се одржа на 2 декември во ресторанот Флоар во присуство на околу 80 учесници.
Повеќе...
 
Утврдување на проблемите во Боговиње Печати Е-пошта
Четврток, 12 Ноември 2009 12:25
bogovinje-vtora_sesija.jpgВтората форумска сесија, на која се идентификуваа приоритетните проблеми на жителите на Боговиње, се одржа на 10 ноември, во ресторанот “Елита“ во Камјане.
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom