Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Renditja e programeve dhe projekteve buxhetore në Bogovinë Shtyp Email
E martë, 25 Dhetor 2012 12:49
bogovinje-golema.jpg
Lexo ma...
 
Bogovina për prioritetet në arsim, sport, kulturë dhe ZHLE Shtyp Email
E hanë, 24 Dhetor 2012 16:39
bogovinje-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Bogovinë për shpenzimet në dy programe Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 16:46
bogovinje_5-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Bogovinë për të ardhurat dhe shpenzimet Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 15:34
bogovinje_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forum i mëvetësishëm në Bogovinë Shtyp Email
E mërkurë, 03 Tetor 2012 11:00
bogovinje_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Zgjidhet projekti në Bogovinë – Rregullim i shtretërve të lumenjve Shtyp Email
E hanë, 12 Dhetor 2011 15:55
5_bogovinje_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Bogovina për projektet për arsim dhe ekologji Shtyp Email
E mërkurë, 07 Dhetor 2011 13:57
4_bogovinje-golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Bogovinës për shpenzimet e komunë Shtyp Email
E enjte, 10 Nandor 2011 14:43
3_bogovinje_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Bogovinë për të ardhurat Shtyp Email
E enjte, 20 Tetor 2011 02:00
2_bogovinje_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i parë forumit të buxhetit në Bogovinë Shtyp Email
E martë, 04 Tetor 2011 16:50
bogovinje_prva_sesija_budzet.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Bogovinës vendosën për dy projekte Shtyp Email
E enjte, 01 Prill 2010 14:24
“Ndërtimi i trotuarit përgjatë rrugës rajonale Skënderbeu” dhe “Furnizimi me mjet transporti (kamion) për transport të mbeturinave” janë dy projektet që do të realizohen në Komunën e Bogovinës, në suazat e Programit “Forume në bashkësi”.sedma_sesija_bogovinje-1.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i gjashtë në Bogovinë Shtyp Email
E martë, 09 Mars 2010 13:06
Në sesionin e gjashtë që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 4 mars në restorantin “Floar” në Komunën e Bogovinës u prezantuan katër prezantime me katër projekt koncepte dhe projekt buxhete.sesta_sesija-bogovinje.jpg

Lexo ma...
 
U prezantuan katër koncept projektet në Bogovinë Shtyp Email
E mërkurë, 10 Shkurt 2010 15:14
Rreth 80 banorë të Komunës së Bogovinës morën pjesë në Sesionin e Pestë, që në suazat e Programit “Forumenë bashkësi” u mbajt më 4 shkurt në restorantin “Las Vegas”.
Lexo ma...
 
U përcaktuan propozim zgjidhjet në Bogovinë Shtyp Email
E shtunë, 05 Dhetor 2009 12:28

bogovinje-treta_sesija.jpgSesioni i Tretë i Forumit në Bogovinë, në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, u mbajt më 2 dhjetor në restorantin “Floar në praninë e rreth 80 pjesëmarrësve.

 

 

Lexo ma...
 
Përcaktimi i problemeve në Bogovinë Shtyp Email
E enjte, 12 Nandor 2009 12:25

Sesioni i Dytë i Forumit, në të cilin u identifikuan problemet e banorëve të Bogovinës, u mbajt më 10 nëntor në restorantin “Elita” në Kamjan.

 

Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom