Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Македонски Брод
Sesioni vijues i forumit në Makedonski Brod Shtyp Email
E premte, 30 Shtator 2016 10:21
MB 2-WEB 1Komuna e Makedonski Brodit, më 29 shtator, e mbajti sesionin vijues të forumit në kuadër të procesit të forumit buxhetor, në prani të 50 banorëve. Forumi e prezantoi buxhetin e realizuar dhe projektet e parashikuara për vitin 2016, duke përfshirë edhe prioritetet e banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi në Makedonski Brod prezantoi 31 projekte për vitin 2016 Shtyp Email
E premte, 18 Dhetor 2015 11:08
MB 21-WEBSesioni i pestë i forumit në Komunën e Makedonski Brodit u mbajt më 15 dhjetor, në prani të 120 banorëve të kësaj komune. Programi për ndërtimin, rikonstruksionin, mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e rrugëve dhe udhëve lokale dhe Programi për ndërtim, rikonstruksion dhe mirëmbajtje të ujësjellësve, rrjeteve të kanalizimit dhe grumbullimin dhe bartjen e ujërave atmosferike, u zgjodhën  si më parësore gjatë realizimit të buxhetit për vitin 2016, ndërsa 31 projekte në kuadër të gjashtë programeve buxhetore u prezantuan për realizim në vitin e ardhshëm.
Lexo ma...
 
Forumi në Makedonski Brod për tre propozim-programe buxhetore Shtyp Email
E premte, 27 Nandor 2015 12:47
MB 2-FCU 2-WEBForumi në Komunën e Makedonski Brodit, në sesionin e katër të forumit që u mbajt më 25 nëntor, shqyrtoi tre propozim-programe buxhetore për vitin 2016. Në prani të 107 pjesëmarrësve të sesionit, u diskutua për propozim-programe buxhetore për Zhvillimin e kulturës dhe sportit, për Mbrojtje të mjedisit jetësor dhe për Ndërtim, rikonstruksion dhe mirëmbajtje të ujësjellësve, rrjete të kanalizimit dhe mbledhjes dhe përcaktimit të ujërave atmosferike.
Lexo ma...
 
Shpenzime për tre programe buxhetore në Makedonski Brod Shtyp Email
E hanë, 16 Nandor 2015 13:52
MB 1-WEBShpenzime në kuadër të tre programeve buxhetore shqyrtoi forumi në Makedonski Brod, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 11 nëntor, në prani të 110 pjesëmarrësve.
Lexo ma...
 
Forumi në Makedonski Brod për të ardhurat buxhetore për vitin 2016 Shtyp Email
E hanë, 26 Tetor 2015 14:57
MB 2-WEBSesioni i dytë i forumit në Komunën e Makedonski Brodit, në prani të rreth 90 qytetarëve u mbajt më 21 tetor, në hapësirat e SHFK “Sh. Klimenti I Ohrit”.
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Makedonski Brod Shtyp Email
E enjte, 01 Tetor 2015 13:40
Makedonski Brod - WEBKomuna e Makedonski Brodit, më 30 shtator, filloi me realizimin e procesit të forumit buxhetor për vitin 2016, me pjesëmarrjen e 117 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi në Makedonski Brod shqyrtoi 4 programe buxhetore Shtyp Email
E enjte, 19 Dhetor 2013 15:10

Sesioni i dytë i forumit të mëvetësishëm buxhetor në Makedonski Brod u mbajt më 13 dhjetor, në prani të 90 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi i mëvetësishëm buxhetor në Makedonski Brod Shtyp Email
E enjte, 19 Dhetor 2013 15:04
Komuna e Makedonski Brodit filloi të mbajë forum të mëvetësishëm buxhetor, në kuadër të të cilit do t’i njoftojë qytetarët për procesin buxhetor dhe do t’i përfshijë propozimet e tyre në programet buxhetore për vitin e ardhshëm 2014.
Lexo ma...
 
Makedonski Brodi filloi me realizimin e projekteve buxhetore Shtyp Email
E mërkurë, 03 Korrik 2013 11:49
MB - VI-WEBRealizim fillestar të projekteve të zgjedhura në kuadër të procesit të forumit buxhetor në Makedonski Brod, u prezantua në sesionin e radhës që u mbajt më 28 qershor, në prani të 60 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Makedonski Brodi zgjodhi projektet dhe programin parësor Shtyp Email
E hanë, 24 Dhetor 2012 16:05
makedonski_brod_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Makedonski brod për shpenzimet në 4 programe buxhetore Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 15:03
makedonski_brod-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Makedonski Brod diskuton për shpenzimet Shtyp Email
E mërkurë, 07 Nandor 2012 11:34
makedonski_brod_9-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen të ardhurat e buxhetit në Makedonski Brod Shtyp Email
E enjte, 25 Tetor 2012 14:36
makedonski_brod_4-golema.jpg
Lexo ma...
 
Makedonski Brodi filloi me forum të mëvetësishëm Shtyp Email
E martë, 02 Tetor 2012 11:09
makedonski_brod_4.jpg
Lexo ma...
 
Rregullimi i bregut të lumit – projekti i votuar në Makedonski Brod Shtyp Email
E martë, 06 Dhetor 2011 17:07
5_fs_-_makedonski_brod-golema.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom