Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Гостивар
Prezantohet buxheti për vitin 2015 në Gostivar Shtyp Email
E premte, 09 Tetor 2015 13:33
Gostivar-WEBKomuna e Gostivarit e mbajti sesionin vijues të forumit nga procesi buxhetor për vitin 2015, më 7 tetor në prani të 52 banorëve të komunës.
Në fillim të sesionit,  pjesëmarrësve u janë prezantuar propozimet e tyre që ishin votuar në sesionin e 5-të, e më pas dha arsyetimin për projektet që janë realizuar.
Lexo ma...
 
Programi për arsim – prioritet për qytetarët e Komunës së Gostivarit Shtyp Email
E premte, 26 Dhetor 2014 07:30

Gostivar V-WEBSesioni i pestë i forumit në kuadër të forumit buxhetor në Komunën e Gostivarit u mbajt më 18 dhjetor në prani të 69 qytetarëve nga të gjitha vendbanimet në komunë.

Lexo ma...
 
Forumi në Gostivar shqyrtoi tre programe buxhetore Shtyp Email
E premte, 12 Dhetor 2014 13:55
Gostivar IV - WEBSesioni i katërt i forumit në Gostivar, në të cilin qytetarët diskutuan për tre programe buxhetore, u mbajt më 10 dhjetor, në prani të 70 pjesëmarrësve.
Lexo ma...
 
Buxheti shpenzues i forumit në Gostivar Shtyp Email
E martë, 09 Dhetor 2014 14:47
Gostivar 1-WEBSesioni  i tretë i forumit buxhetor në Gostivar u mbajt më 27 nëntor, në prani të 66 banorëve të komunës nga të gjitha vendbanimet.
Lexo ma...
 
Sesioni i dytë në Gostivar – u diskutuan të ardhurat komunale Shtyp Email
E premte, 21 Nandor 2014 16:06
Gostivar II - WEBSesioni i dytë në kuadër të forumit buxhetor në Komunën e Gostivarit u mbajt më 18 nëntor, në prani të 69 banorëve nga të gjitha vendbanimet në këtë komunë.
Në këtë sesion të forumit është dhënë shqyrtim i bazave të ndryshme të të ardhurave në buxhetin komunal, siç janë: tatimi i pasurisë, tatimi i trashëgimisë dhe dhuratë, tatim i qarkullimit, taksë komunale.
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Gostivar Shtyp Email
E mërkurë, 12 Nandor 2014 13:54
Gostivar 2-WEBSesioni i parë në kuadër të forumit buxhetor në Komunën e Gostivarit u mbajt më 10 nëntor, në prani të 100 banorëve nga të gjitha vendvotimet në këtë komunë.
Lexo ma...
 
Gostivari zgjodhi programin buxhetor për veprimtari komunale Shtyp Email
E martë, 25 Dhetor 2012 15:03
gostivar_3-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Gostivar për propozimet në programet buxhetore Shtyp Email
E martë, 25 Dhetor 2012 14:39
gostivar_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Propozime dhe ide për shpenzimet në buxhetin komunal të Gostivarit Shtyp Email
E martë, 27 Nandor 2012 14:03
gostivar_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Gostivari për të ardhurat në buxhetin komunal Shtyp Email
E martë, 13 Nandor 2012 17:12
gostivar-golema.jpg
Lexo ma...
 
Гостивар започна самостојно да спроведува форум Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 14:51
gostivar_3-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Gostivar vendosi për projektet dhe rekomandimet Shtyp Email
E mërkurë, 07 Dhetor 2011 15:25
5_gostivar_3_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Në Gostivar u diskutua në sesionin e parë për forumin e buxhetit Shtyp Email
E martë, 04 Tetor 2011 17:26
gostivar_prva_sesija_budzetski_forum.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Gostivarit votuan për projektin “Keu i Verdarit” Shtyp Email
E enjte, 01 Prill 2010 14:28
“Keu i Vardarit” është projekti që e përzgjodhën qytetarët e Komunës së Gostivarit, në Sesionin e Shtatë të Forumit  që u mbajt më 25 mars, në restorantin “Dedebeg”.sedma_sesija_gostivar_-1.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i Gjashtë në Gostivar Shtyp Email
E mërkurë, 03 Mars 2010 12:49
Rreth 80 banorë të Gostivarit morën pjesë në Sesionin e Gjashtë të Forumit, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 25 shkurt në restorantin “Dede Beg” në këtë komunë.sesta_sesija_gostivar.jpg

Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom