Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Гостивар
Презентиран буџетот за 2015 во Гостивар Печати Е-пошта
Петок, 09 Октомври 2015 13:33
Gostivar-WEBОпштина Гостивар ја одржа последователната форумска сесија од буџетскиот процес за 2015 година, на 7 октомври во присуство на 52 жители на општината. На почетокот на сесијата, на учесниците им беа презентирани нивните предлози кои беа изгласани на 5-тата сесија а потоа се даде образложение за проектите кои се реализирани.
Повеќе...
 
Програмата за образование – приоритет за граѓаните на општина Гостивар Печати Е-пошта
Петок, 26 Декември 2014 07:30

Gostivar V-WEBПеттата форумска сесија во рамки на буџетскиот форум во општина Гостивар се одржа на 18 декември во присуство на 69 граѓани од сите населени места во општината.

Повеќе...
 
Форумот во Гостивар разгледуваше три буџетски програми Печати Е-пошта
Петок, 12 Декември 2014 13:55
Gostivar IV - WEBЧетвртата форумска сесија во Гостивар, на која граѓаните дискутираа за три буџетски програми, се одржа на 10 декември, во присуство на 70-тина учесници.
Повеќе...
 
Расходниот буџет на форум во Гостивар Печати Е-пошта
Вторник, 09 Декември 2014 14:47
Gostivar 1-WEBТретата форумска сесија од буџетскиот форум во Гостивар се одржа на 27 ноември, во присуство на 66 жители на општината од сите населени места.
Повеќе...
 
Втора сесија во Гостивар – дискутирани општинските приходи Печати Е-пошта
Петок, 21 Ноември 2014 16:06
Gostivar II - WEBВтората сесија во рамките на буџетскиот форум во општина Гостивар се одржа на 18 ноември, во присуство на 69 жители од сите населени места во оваа општина.
На оваa форумска сесија беше даден преглед на различните основи на приходи во општинскиот буџет,  како што се:  данокот на имот, данок на наследство и подарок, данок на промет, комунална такса.
Повеќе...
 
Буџетски форум во Гостивар Печати Е-пошта
Среда, 12 Ноември 2014 13:54
Gostivar 2-WEBПрвата сесија во рамките на буџетскиот форум за 2014/2015 година во општина Гостивар се одржа на 10 ноември, во присуство на 100-тина жители од сите населени места во општината.
Повеќе...
 
Гостивар ја избра буџетската програма за комунални дејности Печати Е-пошта
Вторник, 25 Декември 2012 15:03
gostivar_3-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Гостивар за предлозите во буџетските програми Печати Е-пошта
Вторник, 25 Декември 2012 14:39
gostivar_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Предлози и идеи за расходите во општинскиот буџет на Гостивар Печати Е-пошта
Вторник, 27 Ноември 2012 14:03
gostivar_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Гостивар за приходите во општинскиот буџет Печати Е-пошта
Вторник, 13 Ноември 2012 17:12
gostivar-golema.jpg
Повеќе...
 
Гостивар започна самостојно да спроведува форум Печати Е-пошта
Вторник, 30 Октомври 2012 14:51
gostivar_3-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Гостивар одлучуваше за проектите и препораките Печати Е-пошта
Среда, 07 Декември 2011 15:25
5_gostivar_3_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Во Гостивар се дискутираше на првата сесија за буџетски форум Печати Е-пошта
Вторник, 04 Октомври 2011 17:26
gostivar_prva_sesija_budzetski_forum.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Гостивар гласаа за проектот “Кеј Вардар“ Печати Е-пошта
Четврток, 01 Април 2010 14:28
“Кеј Вардар“ е проектот што го избраа граѓаните во општина Гостивар, на седмата форумска сесија што се одржа на 25 март, во ресторанот “Дедебег“.sedma_sesija_gostivar_-1.jpg

   

Повеќе...
 
Шеста сесија во Гостивар Печати Е-пошта
Среда, 03 Март 2010 12:49
Околу 80 жители на Гостивар присуствуваа на шестата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 25 февруари во ресторанот “Деде Бег“., во општината.sesta_sesija_gostivar.jpg

Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom