Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Komuna e Novacit i prezantoi rezultatet e procesit buxhetor Shtyp Email
E premte, 02 Tetor 2015 12:10
Novaci 6-WEBSesioni vijues i procesit të forumit buxhetor, në të cilin u prezantua pasqyra e realizimit të buxhetit për vitin 2015, u mbajt më 23 shtator në sallën e komunës. Ky sesion bëri një pasqyrë statistikore të realizimit të projekteve që i votuan qytetarët në buxhetin, si dhe përqindjen e realizimit të buxhetit për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Banorët e Novacit shpallën parësore 24 projekte në buxhetin për vitin 2015 Shtyp Email
E premte, 26 Dhetor 2014 08:49

Novaci V-WEBBanorët e Komunës së Novacit shpallën parësore 24 projekte nga tetë programe buxhetore që vetëqeverisja lokale do t’i planifikojë në buxhetin për vitin 2015.

Lexo ma...
 
Forumi në Novaci shqyrtoi katër programe Shtyp Email
E premte, 05 Dhetor 2014 14:22
Novaci-WEBKatër programe buxhetore shqyrtoi forumi në Novaci në sesionin e katërt të forumit, që u mbajt më 1 dhjetor, në prani të 73 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi në Novaci shqyrtoi 4 programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 25 Nandor 2014 15:40
Novaci 5 III - WEBBuxheti i shpenzimeve prej katër programeve buxhetore ishte tema e sesionit të tretë nga forumi buxhetor në Komunën e Novacit, që u mbajt më 24 nëntor, në prani të 80 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi në Novaci për të ardhurat komunale Shtyp Email
E premte, 21 Nandor 2014 15:59
Novaci II - WEBSesioni i dytë i forumit në Komunën Novaci u mbajt më 17 nëntor, në prani të 82 banorëve të komunës, të cilët diskutonin për të ardhurat dhe mundësinë për rritjen e buxhetit komunal në kuadër të procesit të forumit buxhetor.
Deri në fund të këtij viti do të mbahen edhe tre sesione me qëllim që edhe qytetarët me propozime të veta të përfshihen në krijimin e politikës buxhetore të Komunës së Novacit për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Komunën e Novacit Shtyp Email
E mërkurë, 12 Nandor 2014 13:49
Novaci 17 - WEBKomuna e Novacit, e cila për herë të parë sivjet realizon forum buxhetor, më 10 nëntor e mbajti sesionin e parë të forumit, në prani të rreth 100 banorëve të komunës.
Qëllimi i forumit është planifikimi i buxhetit të komunës për vitin 2015 në pajtim me nevojat e banorëve të Novacit, me çka kjo komunë fiton mundësinë që në mënyrë transparente t’i përcaktojë prioritetet e banorëve dhe në pajtim me këtë ta planifikojë shpenzimin e mjeteve komunale.
Lexo ma...
 
Ndërmarrje publike në Mogillë dhe Novaci – Projekt i banorëve të të dyja komunave Shtyp Email
E enjte, 01 Prill 2010 14:26
“Ndërmarrje publike aktive  në Mogillë dhe Novaci” është projekti që e përzgjodhën banorët e këtyre dy komunave në suazat e Programit “Forume në bashkësi” dhe Forumi i parë ndërmjet komunave që u mbajt në këto dy komuna.sedma_sesija_mogila_novaci-1.jpg

Lexo ma...
 
U prezantuan propozim buxhetet në Mogilla-Novaci Shtyp Email
E premte, 26 Shkurt 2010 14:41
Sesioni i Gjashtë i Forumit të “Forumit midis komunave” në komunat e Mogillës dhe Novacit u mbajt më 22 shkurt, në Komunën e Novacit.

Lexo ma...
 
Prezantimi i propozim projekteve në Mogilla-Novaci Shtyp Email
E martë, 26 Janar 2010 11:28
mogila_novaci-petta_sesija.jpgRreth 115 banorë të komunave të Mogillës dhe Novacit morën pjesë në Sesionin e Pestë të Forumit, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 25 janar në restorantin “Kollta” në Mogillë.
Lexo ma...
 
Propozim zgjidhjesh të Sesionit të Tretë në Mogillë-Novac Shtyp Email
E mërkurë, 25 Nandor 2009 12:31
mogila_novaci-treta_sesija.jpgSesioni i Tretë i Forumit, në praninë e 106 banorëve të komunave të Mogillës dhe Novacit u mbajt më 23 nëntor në restorantin”Kolta” në fshatin Mogilla.
Lexo ma...
 
Identifikimi i problemeve në Mogillë- Novaci Shtyp Email
E mërkurë, 28 Tetor 2009 12:15
mogila_novaci.jpgIdentifikimi dhe përcaktimi  i problemeve në suazat e temës Mbledhja e Mbeturina, ishte temë në Sesionin e Dytë të Forumit që u mbaj në sallën e komunës në fshatin Novaci, në prani të 104 banorëve nga të dyja komunat.
Lexo ma...
 
Sesioni i parë në Mogilla-Novaci Shtyp Email
E enjte, 01 Tetor 2009 11:46
mogila_novaci_1.jpgSesioni i Parë i Forumit ndërmjet Komunave, që për herë të parë mbahet në komunat Mogillë dhe Novaci, u mbajt më 29 shtator, në restorantin “Kolta” në Mogilla, në prani të 151 banorëve të komunave “Mogilla” dhe “Novaci”.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom