Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Ndërtohet Tregu i qytetit në Krushevë Shtyp Email
E mërkurë, 06 Prill 2011 13:47
krusevo.jpgSesioni i fundit i forumit në Krushevë, që u mbajt në hapësirat e Tregut të sapondërtuar të qytetit në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”, u mbajt më 5 prill në prani të rreth 30 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Krushevës e përzgjodhën projektin për Treg të Qytetit Shtyp Email
E enjte, 01 Prill 2010 14:29
“Mbulimi dhe rregullimi i tregut të qytetit në Krushevë” është projekti që e përzgjodhën banorët e Krushevës si prioritet për zgjidhjen e problemeve të jetës së tyre të përditshme.sedma_sesija_krusevo.jpg

Lexo ma...
 
Prezantimi i pesë propozim projekteve Shtyp Email
E diel, 28 Shkurt 2010 12:10
87 banorë gjithsej nga Krusheva morën pjesë në Sesionin e Gjashtë të Forumi, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 24 shkurt në hapësirat e Shtëpisë së pensionistëve.sesta_sesija_krusevo.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i Pestë i Forumit në Krushevë Shtyp Email
E premte, 29 Janar 2010 14:02

petta_sesija-krushevo.jpgRreth 80 banorë të Krushevës morën pjesë në Sesionin e Pestë të Forumit që u mbajt më 27  janar në shtëpinë e pensionistëve në Krushevë.
Lexo ma...
 
Propozim zgjidhjesh në Krushevë Shtyp Email
E hanë, 25 Janar 2010 11:52
krushevo-treta_sesija.jpgSesioni i tretë i Forumit, në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, u mbajt më 25 nëntor në Shtëpinë e Pensionistëve në Krushevë, në praninë e 95 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi i parë në Krushevë Shtyp Email
E diel, 22 Nandor 2009 19:30
Infrastruktura e Komunës është tema që banorët e komunës e përzgjodhën në Sesionin e Parë të Forumit që u mbajt më 30 shtator në ShT “Naum Naumovski Borçe”.
Lexo ma...
 
Identifikimi i problemeve në Krushevë Shtyp Email
E premte, 30 Tetor 2009 11:50

krushevo-vtora_sesija.jpgRreth 80 banorë në Komunën e Krushevës morën pjesë në Sesionin e Dytë të Forumit që u mbajt, në Shtëpinë e Pensionistëve në Krushevë, më 28 nëntor, në suazat e Programit “Forume në bashkësi”.

 

Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom