Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Изграден градскиот пазар во Крушево Печати Е-пошта
Среда, 06 Април 2011 13:47
krusevo.jpgПоследната форумска сесија во Крушево, што се одржа во просториите на новоизградениот Градски пазар во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 5 април во присуство на околу 30 жители на општината.
Повеќе...
 
Крушевчани го избраа проектот за Градскиот пазар Печати Е-пошта
Четврток, 01 Април 2010 14:29
“Покривање и уредување на градскиот пазар во Крушево“ е проектот што го избраа жителите на Крушево како приоритетен во решавањето на проблемите од нивниот секојдневен живот.sedma_sesija_krusevo.jpg

Повеќе...
 
Презентации на пет предлог-проекти Печати Е-пошта
Недела, 28 Февруари 2010 12:10
Вкупно 87 жители на Крушево присуствуваа на шестата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 24 февруари во просториите на Пензионерскиот дом.sesta_sesija_krusevo.jpg

Повеќе...
 
Петта форумска сесија во Крушево Печати Е-пошта
Петок, 29 Јануари 2010 14:02

petta_sesija-krushevo.jpg

Околу 80 жители на Крушево присуствуваа на петтата форумска сесија што се одржа на 27 јануари, во пензионерскиот дом во Крушево.

Повеќе...
 
Предлог-решенија во Крушево Печати Е-пошта
Понеделник, 25 Јануари 2010 11:52
krushevo-treta_sesija.jpgТретата форумска сесија, во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 25 ноември во Пензионерскиот дом во Крушево, во присуство на 95 жители на општината.
Повеќе...
 
Прв Форум во Крушево Печати Е-пошта
Недела, 22 Ноември 2009 19:30
Комунална инфраструктура е темата што жителите на Крушево ја избраа на првата форумска сесија се одржа на 30 септември во ОУ “Наум Наумовски Борче“.
Повеќе...
 
Идентификација на проблемите во Крушево Печати Е-пошта
Петок, 30 Октомври 2009 11:50
krushevo-vtora_sesija.jpgОколу 80 жители на општина Крушево присуствуваа на втората форумска сесија што се одржа во Пензионерскиот дом Крушево на 28 октомври, во рамки на програмата “Форуми во заедницата“.
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom