Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Radovishi prezantoi realizimin e buxhetit për vitin 2015 Shtyp Email
E martë, 06 Tetor 2015 11:46
Radovish 1-1-WEBSesioni vijues, me të cilin përfundon procesi i forumit buxhetor për vitin 2015 në Komunën e Radovishit, u mbajt më 2 tetor, në prani të 45 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Radovishit votuan programe dhe projekte parësore buxhetore Shtyp Email
E shtunë, 20 Dhetor 2014 15:39
Radovis 5-WEBForumi në Radovish e mbajti sesionin e pestë të forumit më 18 dhjetor, në prani të 46 pjesëmarrësve, që përzgjodhën programin dhe projekte parësore buxhetore për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Forumi në Radovish dha propozime për 4 programe buxhetore Shtyp Email
E enjte, 11 Dhetor 2014 14:55
Radovis 4-WEBForumi në Komunën e Radovishit, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 10 dhjetor, diskutoi për katër programe buxhetore në prani të 105 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Radovishit diskutuan për 4 programe buxhetore Shtyp Email
E enjte, 27 Nandor 2014 14:47
Radovis 3-WEBGjithsej katër programe buxhetor janë shqyrtuar në sesionin e tretë të forumit në Radovish, që u mbajt më 26 nëntor, në prani të 53 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi në Radovish për të ardhurat komunale Shtyp Email
E enjte, 20 Nandor 2014 14:28
Radovis 2-WEBSesioni i dytë i forumit në Radovish, ku u diskutua për të ardhurat komunale për vitin 2015, u mbajt më 19 nëntor, në prani të 70 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Komuna e Radovishit realizon forum buxhetor Shtyp Email
E martë, 18 Nandor 2014 13:23
Radovis 1 - WEBSesioni i parë në kuadër të procesit të forumit buxhetor në Radovish u mbajt më 12 nëntor, në prani të rreth 80 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Radovishit dhe të Konçes përzgjodhën një projekt Shtyp Email
E premte, 07 Maj 2010 12:10
“Pajisje teknike për mirëmbajtjen e rrjetës së kanalizimit” është projekti që përzgjodhën banorët e Radovishit dhe të Konçes, në Forumin e shtatë që u mbajt më 25 mars në restorantin “Shampion” në Radovish.radovis_konce_6-web.jpg

Lexo ma...
 
Forumi i Gjashtë në Radovish-Konçe Shtyp Email
E premte, 12 Mars 2010 11:31
Në Sesionin e Gjashtë, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, u mbajt më 4 mars në ShT “Goce Dellçev” në Komunën Konçe u prezantuan katër propozim projekte me propozim buxhetet përkatëse.sesta_sesija-radovis_konce.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i pestë në Radovish – Konçe – u përcaktuan propozim buxhetet Shtyp Email
E premte, 26 Shkurt 2010 14:56
Rreth 90 banorë të komunave të Radovishit dhe Konçes morën pjesë në Sesionin e Gjashtë të Forumit, që u mbajt më 18 shkurt në restorantin “Shampion” në Komunën e Radovishit.petta_sesija_radvos_konce_1.jpg

Lexo ma...
 
U prezantuan propozim konceptet në Radovish-Konçe Shtyp Email
E premte, 22 Janar 2010 11:31
cetvrta_sesija_radovis_konce.jpg76 banorë gjithsej nga Radovishi dhe Konçja morën pjesë në Sesionine Katërt të Forumit që u mbajt më 21 janar në restorantin “Shampion” në Radovish.
Lexo ma...
 
Sesioni i Tretë në Radovish-Konçe Shtyp Email
E shtunë, 05 Dhetor 2009 12:18

Gjithsej 97 banorë të komunave të radovishit dhe Konçes morën pjesë në Sesionin e Tretë të Forumit që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 3 dhjetor në ShT “Goce Dellçev” në Komunën e Konçes.

 

 

Lexo ma...
 
Sesioni i parë në Radovish-Konçe Shtyp Email
E enjte, 19 Nandor 2009 18:03
radovis-konce.jpgRreth 150 banorë morën pjesë në Sesionin e Parë të Forumit që më 8 tetor u mbajt në restorantin “Shampion” në Radovish.
Lexo ma...
 
Përcaktimi i problemeve në Radovish-Konçe Shtyp Email
E shtunë, 07 Nandor 2009 12:15
Njëqind e tre banorë të Radovishit dhe Konçes morën pjesë në Sesionin e Dytë të Forumit që u mbajt më 5 nëntor në restorantin “Shampion” në Komunën e Radovishit.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom