Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Радовиш ја презентираше буџетската реализација за 2015 Печати Е-пошта
Вторник, 06 Октомври 2015 11:46
Radovish 1-1-WEBПоследователната сесија, со која завршува буџетскиот форумски процес за 2015 година во општина Радовиш, се одржа на 2 октомври, во присуство на 45 жители на општината.
Повеќе...
 
Жителите на Радовиш гласаа приоритетни буџетски програми и проекти Печати Е-пошта
Сабота, 20 Декември 2014 15:39
Radovis 5-WEBФорумот во Радовиш ја одржа петтата форумска сесија на 18 декември, во присуство на 46 учесници, кои избираа приоритетна буџетска програма и проекти за 2015 година.
Повеќе...
 
Форумот во Радовиш даваше предлози за 4 буџетски програми Печати Е-пошта
Четврток, 11 Декември 2014 14:55
Radovis 4-WEBФорумот во општина Радовиш, на четвртата форумска сесија што се одржа на 10 декември, дискутираше за четири буџетски програми во присуство на 105 жители на општината.
Повеќе...
 
Жителите на Радовиш дискутираа за 4 буџетски програми Печати Е-пошта
Четврток, 27 Ноември 2014 14:47
Radovis 3-WEBВкупно четири буџетски програми се разгледуваа на третата форумска сесија во Радовиш, што се одржа на 26 ноември, во присуство на 53 жители на општината.
Повеќе...
 
Форумот во Радовиш за општинските приходи Печати Е-пошта
Четврток, 20 Ноември 2014 14:28
Radovis 2-WEBВтората форумска сесија во Радовиш, каде се дискутираше за општинските приходи за 2015 година, се одржа на 19 ноември, во присуство на 70 жители на општината.
Повеќе...
 
Општина Радовиш спроведува буџетски форум Печати Е-пошта
Вторник, 18 Ноември 2014 13:23
Radovis 1 - WEBПрвата сесија во рамки на буџетскиот форумски процес во Радовиш се одржа на 12 ноември, во присуство на околу 80 жители на општината.
Повеќе...
 
Жителите на Радовиш и Конче избраа еден проект Печати Е-пошта
Петок, 07 Мај 2010 12:10
„Техничка опрема за одржување на канализационата мрежа“ е проектот што го избраа жителите на Радовиш и Конче, на седмиот Форум што се одржа на 25 март, во ресторанот “Шампион“ во Радовиш.radovis_konce_6-web.jpg

Повеќе...
 
Шести Форум во Радовиш Конче Печати Е-пошта
Петок, 12 Март 2010 11:31
Презентации на четири предлог-проекти, со соодветни предлог-буџети, се одржаа на шестата сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 4 март, во ОУ “Гоце Делчев“ во општина Конче.sesta_sesija-radovis_konce.jpg
Повеќе...
 
Петта сесија во Радовиш Конче – утврдени предлог буџети Печати Е-пошта
Петок, 26 Февруари 2010 14:56
Околу 90 жители на општините Радовиш и Конче присуствуваа на петата форумска сесија, што се одржа на 18 февруари во ресторанот “Шампион“, во општина Радовиш.petta_sesija_radvos_konce_1.jpg

Повеќе...
 
Презентирани концепт-предлози во Радовиш –Конче Печати Е-пошта
Петок, 22 Јануари 2010 11:31
cetvrta_sesija_radovis_konce.jpgВкупно 76 жители на Радовиш и Конче присуствуваа на четвртата форумска сесија што се одржа на 21 јануари во ресторанот “Шампион“ во Радовиш.
Повеќе...
 
Трета сесија во Радовиш-Конче Печати Е-пошта
Сабота, 05 Декември 2009 12:18
Вкупно 97 жители од општините Радовиш и Конче присуствуваа на третата форумска сесија што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 3 декември во ОУ “Гоце Делчев“ во општина Конче.
Повеќе...
 
Прва сесија во Радовиш-Конче Печати Е-пошта
Четврток, 19 Ноември 2009 18:03
radovis-konce.jpgОколу 150 жители присуствуваа на првата форумска сесија што на 8 октомври се одржа во ресторанот “Шампион“ во Радовиш.
Повеќе...
 
Дефинирање на проблемите во Радовиш-Конче Печати Е-пошта
Сабота, 07 Ноември 2009 12:15
Вкупно 103 жители на Радовиш и Конче присуствуваа на втората форумска сесија што се одржа на 5 ноември во ресторанот “Шампион“, во општина Радовиш.
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom