Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Aerodromi prezantoi atë që e ka punuar Shtyp Email
E premte, 28 Shkurt 2014 11:38
Aerodrom 6-2 - WEBSesioni i radhës i forumit në Komunën e Aerodromit, në të cilin u prezantuan rezultatet nga procesit buxhetor të forumit në kuadër të Programit, u mbajt më 26 shkurt, në prani të 58 pjesëmarrës. 
Lexo ma...
 
Rikonstruksion i rrethojave dhe mbikëqyrje vizuale – projekti i zgjedhur në Aeroport Shtyp Email
E hanë, 24 Dhetor 2012 15:39
aerodrom_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Aerodrom shqyrtoi tre programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 13 Nandor 2012 16:55
aerodrom_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
U shqyrtuan programet për arsim dhe mbrojtje sociale në Aerodrom Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 11:04
aerodrom_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Miratohen prioritetet buxhetore për banorët në Aerodrom Shtyp Email
E martë, 16 Tetor 2012 16:44
aerodrom_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Aerodromi filloi forumin buxhetor Shtyp Email
E hanë, 24 Shtator 2012 13:56
aerodrom_5-golema.jpg
Lexo ma...
 
Dritare të reja për tri shkolla dhe një kopsht në Aerodrom Shtyp Email
E premte, 20 Gusht 2010 14:17
Projekti për ndryshimin e dritareve në tri shkolla dhe një kopsht në Komunën Aerodrom, që e përzgjodhën qytetarët në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, filloi të realizohet më 18 gusht (të mërkurë).picture_019-1.jpg

Lexo ma...
 
Forumi në Aerodrom vendosi të zëvendësohen dritaret në shkollë Shtyp Email
E enjte, 15 Prill 2010 13:40
Pas mbajtjes së shtatë sesioneve në po kaq muaj, pas përpunimit dhe prezantimit të pesë projekteve me votim të papërcaktuar, banorët e Komunës së Aerodromit që morën pjesë në Programin “Forume në bashkësi” vendosën të investojnë mbi 100 mijë euro për zëvendësimin e dritareve në shkollat tetëvjeçare “Bllazhe Koneski”, “Vëllezërit Milladinovci” dhe “Goce Dellçev”, si edhe në kopshtin “Srniçka-Izvorçe” (Sorkadhja-Burimi).sedma_sesija_aerodrom-1.jpg

Lexo ma...
 
Përcaktimi i projekt buxheteve në Aerodrom Shtyp Email
E martë, 23 Mars 2010 12:30
Saktësim të buxheteve të pesë propozim projekteve përcaktuan banorët e Aerodromit në Sesionin e Gjashtë të Forumit, që u mbajt më 16 mars në ShT “Gjorgjija Pulevski”, në Komunën e Aerodromit.sesta_sesija_aerodrom.jpg

Lexo ma...
 
U prezantuan pesë propozim projektet në Aerodrom Shtyp Email
E premte, 26 Shkurt 2010 14:45
 Rreth 120 banorë të Komunës “Aerodrom” morën pjesë në Sesionin e Pestë të Forumit, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 19 shkurt në ShT “Gjorgjija Pulevski” në Komunën e Aerodromit.petta_sesija-aerodrom.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom