Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Аеродром го презентираше сработеното Печати Е-пошта
Петок, 28 Февруари 2014 11:38
Aerodrom 6-2 - WEBПоследователната форумска сесија во општина Аеродром, на која се презентираа резултатите од буџетскиот форумски процес во рамки на Програмата, се одржа на 26 февруари, во присуство на 58 учесници.
Повеќе...
 
Реконструкција на огради и видео надзор – избран проект во Аеродром Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Декември 2012 15:39
aerodrom_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Аеродром разгледуваше три буџетски програми Печати Е-пошта
Вторник, 13 Ноември 2012 16:55
aerodrom_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Разгледани програмите за образование и социјална заштита во Аеродром Печати Е-пошта
Вторник, 30 Октомври 2012 11:04
aerodrom_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Усвоени буџетските приоритети за жителите во Аеродром Печати Е-пошта
Вторник, 16 Октомври 2012 16:44
aerodrom_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Аеродром започна буџетски форум Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Септември 2012 13:56
aerodrom_5-golema.jpg
Повеќе...
 
Нови прозорци за три училишта и една градинка во Аеродром Печати Е-пошта
Петок, 20 Август 2010 14:17
Проектот за замена на прозорците во три училишта и една градинка во општина Аеродром, што го избраа граѓаните во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, започна да се реализира на 18 август (среда).
picture_019-1.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Аеродром реши да се менуваат прозорците во училиштата Печати Е-пошта
Четврток, 15 Април 2010 13:40
По седум одржани сесии во исто толку месеци, по изработени и презентирани пет проекти и неизвесно гласање, жителите на општина Аеродром што учествуваа во програмата „Форуми во заедницата” решија да вложат над 100 илјади евра за замена на прозорците во основните училишта „Блаже Конески”, „Браќа Миладиновци” и „Гоце Делчев”, како и во градинката „Срничка-Изворче”.sedma_sesija_aerodrom-1.jpg

Повеќе...
 
Утврдување на проект-буџети во Аеродром Печати Е-пошта
Вторник, 23 Март 2010 12:30
Прецизирање на буџетите на петте предлог-проекти утврдија жителите на Аеродром на шестата форумска сесија, што се одржа на 16 март во ОУ Ѓорѓија Пулевски, во општина Аеродром.sesta_sesija_aerodrom.jpg

Повеќе...
 
Презентирани пет предлог-проекти во Аеродром Печати Е-пошта
Петок, 26 Февруари 2010 14:45
Околу 120 жители на општина Аеродром учествуваа на петтата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 19 февруари, во ОУ “Ѓоргија Пулевски“, во општина Аеродром.petta_sesija-aerodrom.jpg

Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom