Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Жителите на Свети Николе за два проекти Печати Е-пошта
Вторник, 07 Јули 2009 05:14
sliki_sveti_nikole-8-za_tekst.jpgОколу 80 жители на Свети Николе присуствуваа на седмата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 6 јули, во собраниската сала на општина Свети Николе.
Повеќе...
 
Шеста форумска сесија во Свети Николе Печати Е-пошта
Петок, 29 Мај 2009 02:50
Околу 70 жители на Свети Николе присуствуваа на шестата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 28 мај, во големата сала на општината.
Повеќе...
 
Петта форумска сесија во Свети Николе Печати Е-пошта
Петок, 22 Мај 2009 09:46
  Пет предлог-проекти се презентираа на петтата форумска сесија во Свети Николе, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 30 април во големата Општинска сала, во присуство на 72 жители на општината.petta_sesija_sveti_nikole.jpg
Повеќе...
 
Четврта сесија во Свети Николе Печати Е-пошта
Петок, 27 Февруари 2009 15:44
 Форумската сесија во Свети Николе, четврта по ред во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 26 февруари во собраниската сала на општината во присуство на 114 граѓани.cetvrta_sesija_sveti_nikole.jpg
Повеќе...
 
Oдржана трета форумска сесија во Свети Николе Печати Е-пошта
Среда, 18 Февруари 2009 21:06
  Околу 96 граѓани присуствуваа на третата форумска сесија, чиј дел се одржа на 22 јануари, во собраниската  сала на општина Свети Николе, а дел на 27 јануари, во рамки  на програмата “Форуми во заедницата“.treta_sesija-sveti_nikole.jpg
Повеќе...
 
Светиниколчани ги дефинираа проблемите во општината Печати Е-пошта
Недела, 28 Декември 2008 14:23
 Втората форумска сесија во општина Свети Николе се одржа на 23 декември, во собраниската сала на општината, каде учествуваа 82 граѓани, преставници од образованието, Центарот за социјална работа, општината, бизнис секторот, НВО, и други.vtora_sesija-sveti_nikole.jpg
Повеќе...
 
Светиниколчани за социјалните прашања Печати Е-пошта
Вторник, 02 Декември 2008 00:48

Првата форумска сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, во општина Свети Николе, се одржа на 27 ноември во Големата Сала на Советот, во присуство на 166 жители на општината.prva_sesija_sveti_nikole.jpg

Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom