Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Долнени


Banorët e Dollnenit zgjodhën dy projekte Shtyp Email
E premte, 03 Korrik 2009 05:04
sliki_dolneni-vo_tekst.jpgForumi në Dollneni, në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, për të shtatën herë u mbajt më 2 korrik në restorantin “M” në fhatin Llazhani, në prani të rreth 70 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
U prezantuan propozim projektet në Dollneni Shtyp Email
E premte, 05 Qershor 2009 02:39
Sesioni i Gjashtë i Forumit në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 4 qershor në restorantin “M” në fshatin Llazhani, në praninë e 67 banorëve të Komunës së Dollnenit.
Lexo ma...
 
Prezantimi propozim-projekteve në Dollneni Shtyp Email
E hanë, 27 Prill 2009 12:14
 Në sesionin e pestë të Forumit në Komunën e Dollnenit, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, që u mbajt më 22 prill në restorantin “M” në fshatin Llazhani në praninë e 72 banorëve, u prezantuan gjithsej pesë propozime projektesh.petta_sesija_dolneni.jpg

Lexo ma...
 
Banorët e Dollnenit i prezantuan propozim konceptet Shtyp Email
E diel, 01 Mars 2009 19:21
  Rreth 65 banorë të komunës së Dollnenit morën pjesë në sesionin e katërt të forumit, që në suazat e programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 25 shkurt në restorantin “M” në fshatin Llazhani.cetvrta_sesija_dolneni.jpg
Lexo ma...
 
Përcaktim i problemeve – sesioni i dytë Dollneni Shtyp Email
E diel, 01 Mars 2009 16:53
  Programi “Forume në bashkësi” vazhdon të realizohet në Komunën e Dollnenit, me sesionin e dytë që u mbajt më 21 janar, në mjediset e restorantit “M” në fshatin Llazhani dhe me praninë e 43 qytetarëve.vtora_sesija-dolneni.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom