Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Жителите на Долнени избраа два проекти Печати Е-пошта
Петок, 03 Јули 2009 05:04
sliki_dolneni-vo_tekst.jpgФорумот во Долнени, во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, по седми пат се одржа на 2 јули во ресторанот “М“ во село Лажани, во присуство на околу 70 жители на општината.
Повеќе...
 
Презентирани предлог-проектите во Долнени Печати Е-пошта
Петок, 05 Јуни 2009 02:39
Шестата форумска сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 4 јуни во ресторанот “М“ во село Лажани, во присуство на 67 жители на општина Долнени.
Повеќе...
 
Презентација на предлог-проектите во Долнени Печати Е-пошта
Понеделник, 27 Април 2009 12:14
  Вкупно пет предлог-проекти беа презентирани на петтата форумска сесија во општина Долнени, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 22 април, во ресторанот “М“ во село Лажани во присуство на 72 жители.petta_sesija_dolneni.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Долнени ги презентираа предлог-концептите Печати Е-пошта
Недела, 01 Март 2009 19:21

   Околу 65 граѓани на општина Долнени присуствуваа на четвртата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 25 февруари во ресторанот “М“ во село Лажани.cetvrta_sesija_dolneni.jpg

Повеќе...
 
Дефинирање на проблемите-втора сесија во Долнени Печати Е-пошта
Недела, 01 Март 2009 16:53

  Програмата “Форуми во заедницата“ продолжува да се реализира во општина Долнени, со втората сесија што се одржа на 21 јануари, во просториите на ресторанот „М„ во село Лажани, а во присуство на 43 граѓани.vtora_sesija-dolneni.jpg

Повеќе...
 
Презентации на работните групи-трета сесија во Долнени Печати Е-пошта
Среда, 18 Февруари 2009 21:03
    Третата форумска сесија во општина Долнени, во присуство на 95 жители на општината, се одржа на 11 февруари, во ресторанот М, во село Лажани.treta_sesija_dolneni.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Долнени за Заштита на животната средина Печати Е-пошта
Четврток, 18 Декември 2008 17:13
Заштита на животната средина е темата што ја избраа жителите на општина Долнени на првата форумска сесија што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 3 декември, во ресторанот М, во село Лажани.prva_sesija_dolneni.jpg


Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom