Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Ресен


Banorët e Resnjës për përmirësimin e furnizimit me ujë Shtyp Email
E premte, 10 Korrik 2009 05:09
Rreth 75 banorë të Resnjës morën pjesë në Sesionin e Shtatë të Forumit, që u mbajt më 7 korrik në sallën e madhe të komunës, në praninë e përfaqësuesve të pushtetit lokal, Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe Trupit Koordinues të Programit.
Lexo ma...
 
Sesioni i gjashtë i forumit në Resnjë Shtyp Email
E martë, 30 Qershor 2009 11:41
  Më 3 qershor në Sallën e madhe të Komunës së Resnjës u mbajt sesioni i gjashtë i Forumit ku u prezantuan propozim projektet që do të hyjnë në fazën  finale dhe që do të votohen në Forum në sesionin e ardhshëm, të shtatin.
Lexo ma...
 
U prezantuan gjashtë propozim projektesh në Resnjë Shtyp Email
E mërkurë, 27 Maj 2009 15:00
  Sesioni i pestë i forumit në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 11 maj në Sallën e Madhe të Komunës së Resnjës, aty morën pjesë 75 banorë.petta_sesija_resen.jpg
Lexo ma...
 
U prezantuan gjashtë propozim projektet Shtyp Email
E martë, 03 Mars 2009 20:21
  Në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 25 shkurt, në Sallën e Madhe e Komunës së Resnjës, ku morën pjesë 93 qytetarë, para pjesëmarrësve u prezantuan gjashtë projekte.cetvrta_sesija_resen.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i tretë i forumit në Resnjë Shtyp Email
E mërkurë, 18 Shkurt 2009 21:00
 Në sallën e madhe të Komunës së Resnjës më 27 janar u mbajt sesioni i tretë i forumit, në suazat e Programit “Forume në Bashkësi”, ku morën pjesë rreth 70 banorë.treta_sesija-resen.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom