Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Ресенчани за подобрување на водоснабдувањето Печати Е-пошта
Петок, 10 Јули 2009 05:09
Околу 75 жители на Ресен учествуваа на седмата форумска сесија, што се одржа на 7 јули, во општинската голема сала, во присуство на претставници на локалната власт, Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC) и координативното тело на Програмата.
Повеќе...
 
Шеста форумска сесија во Ресен Печати Е-пошта
Вторник, 30 Јуни 2009 11:41
   На 3 јуни во Големата сала на Општина Ресен се одржа шестата форумска сесија на која беа презентирани предлог-проектите што ќе влезат во финална фаза, и што ќе бидат гласани на Форумот на следната, седма сесија
Повеќе...
 
Презентирани шест предлог-проекти во Ресен Печати Е-пошта
Среда, 27 Мај 2009 15:00
  Петтата форумска сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 11 мај во Големата сала на општина Ресен, каде присуствуваа 75 граѓани.petta_sesija_resen.jpg
Повеќе...
 
Презентирани шест предлог-проекти во Ресен Печати Е-пошта
Вторник, 03 Март 2009 20:21

   Шест концепти за предлог-проекти беа презентирани пред учесниците на четвртата форумска сесија што се одржа во вторникот, на 24 февруари, во Големата сала на општина Ресен, на која присуствуваа 93 граѓани.cetvrta_sesija_resen.jpg

Повеќе...
 
Трета форумска сесија во Ресен Печати Е-пошта
Среда, 18 Февруари 2009 21:00
   Во големата сала на Општина Ресен, на 27 јануари, се одржа третата форумска сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ на која присуствуваа 70-тина граѓани.treta_sesija-resen.jpg
Повеќе...
 
Ресенчани ги утврдија проблемите од областа на животната средина Печати Е-пошта
Вторник, 23 Декември 2008 12:44
    Околу 100-тина Ресенчани учествуваа на втората форумска сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ што се одржа во средата, на 17 декември, во хотелот “Китка“.vtora_sesija_resen.jpg
Повеќе...
 
Заштита на животната средина-приоритет за жителите на Ресен Печати Е-пошта
Вторник, 02 Декември 2008 00:44
Жителите на општина Ресен на првата форумска сесија што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа во средата, на 26 ноември, во хотелот “Китка“, од трите теми кои беа предложени од страна на општината – заштита на животната средина, туризам и култура, ја избраа темата животна средина.prva_sesija_resen-1.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom