Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Сарај
Forumi në Saraj votoi për projekte dhe program buxhetor Shtyp Email
E hanë, 26 Dhetor 2016 11:41
Saraj V 9-WEBSesioni i pestë i forumit nga procesi i forumit buxhetor në Komunën e Sarajit u mbajt më 21 dhjetor në prani të 50 banorëve. Forumi votoi për programin dhe projektet më parësore buxhetore për vitin e ardhshëm 2017, që komuna do të duhej t’i realizojë në përputhje me nevojat e qytetarëve.
Lexo ma...
 
Komuna e Sarajit diskutoi për katër programe buxhetore Shtyp Email
E hanë, 28 Nandor 2016 14:15
Saraj 4 2-WEBKomuna e Sarajit e mbajti sesionin e katërt të forumit më 25 nëntor në prani të rreth 60 pjesëmarrësve. Pjesëmarrësit në forum diskutuan për shpenzimet për katër programe buxhetore - Arsim, Sport dhe kulturë, Mirëmbajtje të ndriçimit publik dhe Mjedis jetësor. 
Lexo ma...
 
Sesioni i dytë i forumit në Komunën e Sarajit Shtyp Email
E martë, 01 Nandor 2016 13:16
Saraj 2 7 - WEBKomuna e Sarajit e mbajti sesionin e dytë të forumit më 28 tetor, në prani të rreth 60 pjesëmarrësve. Forumi i prezantoi të ardhurat e komunës, gjegjësisht të ardhurat e planifikuara dhe realizuara deri në shtator të këtij viti, si dhe projeksionin e të ardhurave për vitin 2017. Pas këtyre propozimeve, tavolinat punuese në forum dhanë propozimet e tyre për rritjen e të ardhurave në buxhetin e Komunës së Sarajit për vitin 2017.
Lexo ma...
 
Komuna e Sarajit filloi të zbatojë Forum buxhetor Shtyp Email
E martë, 18 Tetor 2016 08:53
Saraj 5-WEBKomuna e Sarajit e mbajti sesionin e parë të forumit nga procesi i Forumit buxhetor më 14 tetor, në prani të 60 banorëve të komunës. Forumi e prezantoi strukturën e buxhetit dhe procesin e buxhetimit, ndërsa u formua edhe struktura e forumit në shtatë tavolina punuese – Zhvillim lokal ekonomik, Urbanizëm, Arsim dhe shkencë, Sport dhe kulturë, Shëndetësi dhe mbrojtje sociale, Bujqësi dhe mjedis jetësor dhe Administratë komunale.
Lexo ma...
 
Banorët e Sarajit zgjodhën tetë projekte Shtyp Email
E mërkurë, 15 Korrik 2009 05:11
sliki_saraj-10-naslovna.jpgTetë projekte gjithsej zgjodhën banorët e Sarajit në Sesionin e Shtatë të Forumit, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 10 korrik, në restorantin “Eja”.
Lexo ma...
 
Forumi i Gjashtë në Saraj Shtyp Email
E mërkurë, 10 Qershor 2009 02:48
Sesioni i Gjashtë i Forumit në Komunën e Sarajit, ku u prezantuan propozim projektet që banorët e komunës i përcaktuan si prioritete të Forumit që në muajt e kaluar mbahet në komunë, u mbajt më 5 qershor.
Lexo ma...
 
U prezantuan nëntë propozim projektet në Saraj Shtyp Email
E mërkurë, 13 Maj 2009 15:05
  Sesioni i pestë i Forumit në Saraj, në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 30 prill në Sallën e Komunës së Sarajit në praninë e 60 qytetarëve.
Lexo ma...
 
Prezantim i propozim-koncepteve në Saraj Shtyp Email
E diel, 01 Mars 2009 18:56
  Sesioni i katërt i forumit, në të cilin banorët e komunës së Sarajit i prezantuan propozim konceptet, u mbajt më 20 shkurt në sallën e komunës së Sarajit, në praninë e 70 qytetarëve.cetvrta_sesija_saraj.jpg
Lexo ma...
 
Përcaktim i propozim zgjidhjeve në Saraj Shtyp Email
E diel, 01 Mars 2009 17:09
  85 banorë gjithsej morën pjesë në komunën e Sarajit në sesionin e tretë të forumit, që u mbaj në suazat e Programit “Forume në bashkësi” më 30 janar në sallën e komunës së Sarajit.treta_sesija_saraj.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Sarajit identifikuan dy probleme Shtyp Email
E diel, 28 Dhetor 2008 14:16


Lexo ma...
 
Rinovim i objekteve sportive – prioritet për banorët e Sarajit Shtyp Email
E enjte, 18 Dhetor 2008 17:40
  Sesioni i parë i forumit në Komunën e Sarajit, në suazat e programit “Forume në bashkësi”, e përcaktoi prioritetin e banorëve të kësaj komune – Rinovim i objekteve sportive ekzistuese në komunë.prva_sesija_saraj-1.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom