Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Берово


Sesioni i radhës i forumit në Berovë Shtyp Email
E hanë, 27 Mars 2017 12:54

Berovo 6-1 WEBSesioni i gjashtë i forumit në Komunën e Berovës u mbajt më 17 shkurt, në prani të rreth 50 banorëve të komunës. I tërë sesioni ishte që të përmblidhen rezultatet e arritura nga procesi i forumit që zhvillohej nga fundi i vitit 2016.

Lexo ma...
 
Forumi në Berovë votoi për programin dhe projekte për vitin 2017 Shtyp Email
E hanë, 19 Dhetor 2016 10:44
Berovo 5-WEBKomuna e Berovës e mbajti sesionin e pestë të forumit në kuadër të procesit të forumit buxhetor më 7 dhjetor, në prani të rreth 55 banorëve të komunës. Forumi, në këtë sesion, përcaktoi si prioritet programin buxhetor për vitin 2017 – Programi për ndërtimin e ujësjellësit dhe kanalizimit, prej gjithsej gjashtë programeve buxhetore, si dhe 27 projekte.
Lexo ma...
 
Sesioni i katërt i forumit në Komunën e Berovës Shtyp Email
E martë, 06 Dhetor 2016 15:10
Berovo 4 1-WEBKomuna e Berovës e mbajti sesionin e katërt të forumit nga procesi i forumit buxhetor më 23 nëntor, në prani të rreth 80 banorëve. Forumi diskutoi për shpenzimet për rrugë dhe udhë lokale, planifikim urbanistik dhe kulturë dhe sport të Komunës së Berovës për vitin 2017, shpenzimet sipas Programit për ndërtim të ujësjellësit dhe kanalizimeve në Komunën e Berovës për vitin 2017, shpenzime sipas Programit për mbrojtje sociale dhe shpenzime sipas Programit për zhvillim lokal ekonomik në Komunën e Berovës për vitin 2017.  
Lexo ma...
 
Forumi në Komunën e Berovës diskutoi për tre programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 15 Nandor 2016 12:25
Berovo 3 3-WEBKomuna e Berovës e mbajti sesionin e tretë të forumit më 9 nëntor, në prani të 80 banorëve të komunës. Forumi diskutoi për shpenzimet nga tre programet buxhetore – për Ndërtimin e rrugëve dhe udhëve lokale, për Planifikim urbanistik dhe për Kulturë dhe sport, në përputhje me të cilat banorët dhanë rreth 20 propozime dhe ide.
Lexo ma...
 
Forumi në Berovë diskutoi për të ardhurat Shtyp Email
E enjte, 27 Tetor 2016 12:49
Berovo 2 2-WEBKomuna e Berovës e mbajti sesionin e dytë të forumit nga proceset buxhetore më 26 tetor, në hapësirat e SHMK “Aco Ruskovski”, ku u vazhdua puna e gjashtë tavolinave të punës. Në fillim të forumit është bërë një pasqyrim i sesionit paraprak, pas çka nga ana e përfaqësuesit të grupit punues u prezantuan prioritetet e përcaktuara të sesionit të parë të forumit. 
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 5

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom