Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Ново Село


Novo Sello zgjodhën dy projekte me prioritet Shtyp Email
E enjte, 25 Qershor 2009 05:07
Sigurim të ujit të pijshëm në Novo Sellë” dhe “Ndërtim i rrjetës së hapur të kanaleve në fshatrat Smollari, Drazhevo dhe Staro Konjare” janë dy projektet që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” do të zbatohen në Komunën e Novo Sellës.
Lexo ma...
 
Banorët e Novo Sellës me propozim projekte Shtyp Email
E premte, 22 Maj 2009 02:44
Rreth 67 banorë të Novo Sellës dhe vendeve të banuara përreth morën pjesë në Sesionin e Gjashtë të Forumit që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 20 maj në restorantin “Sonce” , Borisovo.
Lexo ma...
 
Prezantimi i propozim projekteve në Novo Sellë Shtyp Email
E mërkurë, 29 Prill 2009 12:23
 Prezantimet dhe rezymetë e propozim projekteve në Novo Sellë u mbajtën në sesionin e pestë të Forumit, në të cilën morën pjesë 77 banorë dhe që u mbajt më 15 prill në restorantin “Miçell”, në komunë.cetvrta_sesija-novo_selo.jpg
Lexo ma...
 
Janë miratuar pesë propozim konceptesh në fshatin Novo Sellë Shtyp Email
E enjte, 05 Mars 2009 12:30

 Në fshatin Novo Sellë sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 18 shkurt në restorantin “Miçell” në praninë e 102 qytetarëve u miratuan pesë propozim konceptesh.cetvrta_sesija-novo_selo.jpg

Lexo ma...
 
Banorët e Novo Sellos i përcaktuan propozim zgjidhjet Shtyp Email
E diel, 01 Mars 2009 18:11
  96 banorë gjithsej të komunës së Novo Sellës morën pjesë në sesionin e tretë të forumit, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, u mbajt më 28 janar në restorantin “Miçell”.treta_sesija-novo_selo.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom