Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Ново Село избра два приоритетни проекти Печати Е-пошта
Четврток, 25 Јуни 2009 05:07
“Обезбедување чиста вода за пиење во Ново Село“ и „Изградба на отворена каналска мрежа во селата Смолари, Дражево и Старо Коњарево“, се двата проекти што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ ќе се спроведуваат во општина Ново Село.
Повеќе...
 
Жителите на Ново Село со предлог-проекти Печати Е-пошта
Петок, 22 Мај 2009 02:44
Околу 67 жители на Ново Село и околните места присуствуваа на шестата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 20 мај во ресторанот “Сонце“, Борисово.
Повеќе...
 
Презентација на предлог-проектите во Ново Село Печати Е-пошта
Среда, 29 Април 2009 12:23
    Презентации на резимеата за предлог-проектите во Ново Село се одржаа на петтата форумска сесија, што во присуство cetvrta_sesija-novo_selo.jpgна 77 жители се одржа на 15 април во ресторанот “Мичел“, во општината.
Повеќе...
 
Усвоени пет предлог-концепти во Ново Село Печати Е-пошта
Четврток, 05 Март 2009 12:30
    Вкупно пет предлог-концепти усвоија жителите на Ново Село, на четвртата форумска сесија што се одржа на 18 февруари во ресторанот “Мичел“, во присуство на 102 граѓани.cetvrta_sesija-novo_selo.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Ново Село ги утврдија предлог-решенијата Печати Е-пошта
Недела, 01 Март 2009 18:11

 Вкупно 96 жители на општина Ново Село присуствуваа на третата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 28 јануари во ресторанот “Мичел“.treta_sesija-novo_selo.jpg

Повеќе...
 
Жителите на Ново Село ги идентификуваа проблемите Печати Е-пошта
Сабота, 27 Декември 2008 15:21
    Околу 100 жители на Ново Село присуствуваа на втората форумска сесија што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 24 декември во ресторанот Мичел, во општина Ново Село.vtora_sesija_novo_selo.jpg
Повеќе...
 
Комунална инфраструктура-приоритет за жителите на Ново Село Печати Е-пошта
Четврток, 18 Декември 2008 17:32
Комунална инфраструктура и животна средина е темата на која жителите на општина Ново Село ќе расправаат во наредните форумски сесии со цел подобрување на нивниот секојдневен живот, и реализирање конкретни проекти.
Ова беше заклучокот од првата форумска сесија што се одржа на 26 ноември, во ресторанот “Мичел“ во општина Ново Село, во присуство на 164 жители, претставници на општината, спроведувачот на Програмата и други.

Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom