Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Битола


Banorët e Manastirit zgjodhën katër projekte Shtyp Email
E mërkurë, 15 Korrik 2009 05:01
sliki_btiola-6-naslovna.jpgBanorët e Manastirit në Sesionin e Shtatë të Forumit, përzgjodhën katër projekte, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 10 korrik, në ShT “Ellpida Karamandi” në Manastir.
Lexo ma...
 
Manastirasit i prezantuan propozim projektet Shtyp Email
E mërkurë, 03 Qershor 2009 02:27
Rreth 60 banorë të Manastirit morën pjesë në Sesionin e Gjashtë të Forumit që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 29 maj në ShT “Ellpida Karamandi” në Manastir.
Lexo ma...
 
Sesioni i pestë në Manastir – prezantimi i pesë propozim projektesh Shtyp Email
E mërkurë, 29 Prill 2009 12:21
  Sesioni i pestë i Forumit në Manastir u mbajt më 24 prill në ShT “Ellpida Karamandi” në praninë e 50 banorëve, të cilët në suazat e programit “Forume në bashkësi” me idetë dhe pjesëmarrjen e tyre kontribuojnë në përmirësimin e jetës së përditshme në komunë.petta_sesija_bitola.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i katërt në Manastir – janë miratuar pesë propozim projekte Shtyp Email
E enjte, 05 Mars 2009 21:36

  Rreth 80 banorë të Manastirit morën pjesë në sesionin e katërt të forumit i cili në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 28 shkurt në ShT “Ellpida Karamandi”.cetvrta_sesija_bitola.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i tretë në Manastir Shtyp Email
E mërkurë, 18 Shkurt 2009 20:55
 Në sesionin e tretë që u mbajt në ShT “Ellpida Karamandi”, morën pjesë 80 qytetarë të cilët i paraqitën prezantimit e tyre në lidhje me problemet që mendojnë se duhet të kenë prioritet.treta_sesija_bitola.jpg
   
   
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom