Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Битолчани избраа четири проекти Печати Е-пошта
Среда, 15 Јули 2009 05:01
sliki_btiola-6-naslovna.jpgЖителите на Битола избраа четири проекти на седмата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 10 јули во ОУ “Елпида Караманди“, во Битола.
Повеќе...
 
Битолчани ги презентираа предлог-проектите Печати Е-пошта
Среда, 03 Јуни 2009 02:27

   Околу 60 жители на Битола присуствуваа на шестата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 29 мај во ОУ “Елпида Караманди“, во Битола.
  

Повеќе...
 
Петта сесија во Битола Печати Е-пошта
Среда, 29 Април 2009 12:21
    Петтата форумска сесија во Битола се одржа на 24 април во ОУ “Елпида Караманди“ во присуство на околу 50 жители, кои во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, со сопствени идеи и учество придонесуваат за подобрување на секојдневниот живот во општината.petta_sesija_bitola.jpg
Повеќе...
 
Четврта сесија во Битола-усвоени пет предлог-проекти Печати Е-пошта
Четврток, 05 Март 2009 21:36

 Околу 80 жители на Битола присуствуваа на четвртата форумска сесија, што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 28 февруари во ОУ “Елпида Караманди“.cetvrta_sesija_bitola.jpg

Повеќе...
 
Трета сесија во Битола Печати Е-пошта
Среда, 18 Февруари 2009 20:55
   На третата форумска сесија, што се одржа во ОУ “Елпида Караманди“, присуствуваа околу 80 граѓани кои ги изнесоа своите презентации во однос на проблемите кои тие ги сметаа за приоритетни.treta_sesija_bitola.jpg
Повеќе...
 
Битолчани ги идентификуваа проблемите Печати Е-пошта
Четврток, 25 Декември 2008 09:55
 Околу 60 жители на Битола, кои присуствува на втората форумска сесија што во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ се одржа на 20 декември во ОУ “Елпида Караманди“, во Битола, ги идентификуваа проблемите во својата општина.vtora_sesija_bitola.jpg
Повеќе...
 
Прва форумска сесија во Битола Печати Е-пошта
Среда, 24 Декември 2008 11:16
Инфраструктура е темата на која жителите на Битола во наредните месеци ќе ги утврдуваат приоритетите за подобрување на секојдневниот живот, преку сопствени идеи и учество, а во рамки на програмата “Форуми во заедницата“. Ова беше утврдено на првата форумска сесија што се одржа на 29 ноември, во ОУ “Елпида Караманди“ во присуство на околу 180 Битолчани.prva_sesija_bitola.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom