Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Objekti i gjimnazit – më parësor për dibranët Shtyp Email
E enjte, 22 Dhetor 2011 15:07
5_debar_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Në Dibër debatohej për të ardhurat dhe shpenzimet e komunës Shtyp Email
E martë, 25 Tetor 2011 15:25
debar_vtora.jpg
Lexo ma...
 
Dibranët e përzgjodhën projektin “Përfundimi i bulevardit Iliria” Shtyp Email
E shtunë, 05 Dhetor 2009 11:47

 “Përfundimi i bulevardit Iliria” është projekti  të cilin e përzgjodhën banorët e Dibrës në Sesionin e Pestë të Forumit, që u mbajt më 2 dhjetor, në restorantin “Penestija” në komunë.

 

Lexo ma...
 
Forumi i Katërt në Dibër Shtyp Email
E shtunë, 14 Nandor 2009 11:45
Sesioni i Katërt i Forumit në suazat e Programit “Forume në bashkësi” në Dibër u mbajt më 12 nëntor në restorantin “Penestija”.
Lexo ma...
 
Forumi i Tretë në Dibër Shtyp Email
E hanë, 02 Nandor 2009 01:28
Prezantimi i të ardhura të buxhetit ishte një prej temave të sesionit të tretë të Forumit në Komunën e Dibrës, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 29 tetor, në restorantin “Penestija”.debar_budzetski-7.jpg
Lexo ma...
 
U prezantuan prioritetet e komunës Shtyp Email
E diel, 18 Tetor 2009 01:25
 Sesioni i Dytë i Forumit në Dibër u mbajt më 15 tetor në restorantin “Penestija” në praninë e 117 qytetarëve të komunës.debar_budzetski-5.jpg
Lexo ma...
 
Forumi i parë i Buxhetit në Dibër Shtyp Email
E diel, 11 Tetor 2009 01:14
Sesioni i parë i Forumit në komunën e Dibrës, ku për herë të parë zbatohet Forumi i Buxhetit në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, u mbajt më 8 tetor në restorantin “Penestija”, në praninë e 184 banorëve të komunës.debar_budzetski-4.jpg
Lexo ma...
 
Janë përzgjedhur projektet e programit “Forume në bashkësi” Shtyp Email
E mërkurë, 10 Dhetor 2008 23:31
 Mbi 150 dibranë morën pjesë në sesionin e gjashtë të programit “Forume në bashkësi” në të cilin me votën e vet I përzgjodhën tre projektet që do të financohen prej gjashtë milionë denarëve, mjete të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe BAshkëpunim (SDC) si dhe pushteti lokla I Dibrës me dy milionë denarë.sesta_sesija_debar.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni I pestë në Dibër – mbështetje projekteve të ofruara Shtyp Email
E hanë, 27 Tetor 2008 18:12
   Rreth 100 qytetarë morën pjesë në Sesionin e Pestë të Forumit në suazat e Programit “Forume në Bashkësi”, që u mbajt më 24 tetor në Shtëpinë e Kulturës në Dibër.
Lexo ma...
 
U prezantuan dhjetë zgjidhjet ideore në Dibër Shtyp Email
E mërkurë, 17 Shtator 2008 21:45

  Sesioni i katërt i programit “Forume në bashkësi” u mbajt të premten më 12 shtator, në restorantin Qendrën e Kulturës në Dibër, ku morën pjesë mbi 130 dibranë.
   Në këtë sesion u prezantuan 10 propozim-zgjidhjet ideore të ofruara prej dhjetë grupeve.debar_certvrta_sesija-1.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i tretë i forumit në Dibër Shtyp Email
E martë, 15 Korrik 2008 03:22

   Në Dibër në mjediset e ShT “Bratsvo Edinstvo” u mbajt Sesioni i Tretë i Forumit në suazat e Programit “Forume në bashkësi”, në të cilën morën pjesë 100 dibranë.

Lexo ma...
 
Grupet e punës i përcaktuan problemet në arsim në Dibër Shtyp Email
E mërkurë, 11 Qershor 2008 15:26

   Sesioni i dytë i forumit në suazat e Programit “Forume në bashkësi” në të cilin morën pjesë 100 pjesëmarrës u mbajt të premten, më 6 qershor, në restorantin “Penestija”.
    Përfaqësuesit e katër grupeve të punës të cilat janë formuar në sesionin e parë, para të pranishmëve i prezantuan problemet e evidentuara në fushën e arsimit në Komunën e Dibrës.debar-vtora_sesija-11.jpg

Lexo ma...
 
U evidentuan problemet kryesore në arsim në Dibër Shtyp Email
E hanë, 12 Maj 2008 15:17

   Në restorantin “Penestija”  në Shtëpinë e Kulturës në Dibër të premten më 9 maj u mbajt sesioni i parë i  forumit në suazat e Programit “Forume në Bashkësi” në të cilin morën pjesë mbi 80 dibranë.
 Pas shpjegimeve hyrëse të cilat i dha moderuesi Igor Tanevski i Forumit i cili punonte në dhjeta tryeza pune (sport, ekologji, e ardhme, arsim dhe kulturë, arsim tetëvjeçar, arsim i mesëm, kulturë, rini, administratë lokale) janë evidentuar problemet kryesore në sferën e arsimit që në sesionin zero ishin përzgjedhur prej qytetarëve.prva_sesija_debar1.jpg

Lexo ma...
 
Fillimi i Programit “Forume në Bashkësi” në Komunën e Dibrës - Arsimimi prioritet për dibranët Shtyp Email
E mërkurë, 09 Prill 2008 16:23
img_0967.jpgNë sesionin e parë të forumit në suazat e Programit “Forume në bashkësi”që u mbajt në Dibër, qytetarët e kësaj komune vendosën se arsimimi është prioritet për këtë komunë. Në muajt e ardhshëm nëpërmjet diskutimeve të strukturuara ata do t’i identifikojnë problemet në arsim të komunës së tyre dhe do të zhvillojnë projekte për tejkalimin e tyre. Për projektet  është siguruar fond prej 8 milionë denarësh, prej të cilave 6 milionë janë siguruar prej Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, kurse 2 milionë denarë janë prej buxhetit të Komunës Dibër.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom