Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Dibra


Objekti i gjimnazit – më parësor për dibranët Shtyp Email
E enjte, 22 Dhetor 2011 15:07
5_debar_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Në Dibër debatohej për të ardhurat dhe shpenzimet e komunës Shtyp Email
E martë, 25 Tetor 2011 15:25
debar_vtora.jpg
Lexo ma...
 
Dibranët e përzgjodhën projektin “Përfundimi i bulevardit Iliria” Shtyp Email
E shtunë, 05 Dhetor 2009 11:47

 “Përfundimi i bulevardit Iliria” është projekti  të cilin e përzgjodhën banorët e Dibrës në Sesionin e Pestë të Forumit, që u mbajt më 2 dhjetor, në restorantin “Penestija” në komunë.

 

Lexo ma...
 
Forumi i Katërt në Dibër Shtyp Email
E shtunë, 14 Nandor 2009 11:45
Sesioni i Katërt i Forumit në suazat e Programit “Forume në bashkësi” në Dibër u mbajt më 12 nëntor në restorantin “Penestija”.
Lexo ma...
 
Forumi i Tretë në Dibër Shtyp Email
E hanë, 02 Nandor 2009 01:28
Prezantimi i të ardhura të buxhetit ishte një prej temave të sesionit të tretë të Forumit në Komunën e Dibrës, që në suazat e Programit “Forume në bashkësi” u mbajt më 29 tetor, në restorantin “Penestija”.debar_budzetski-7.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 3

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom