Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Çairi prezantoi atë që është punuar Shtyp Email
E martë, 01 Korrik 2014 12:00
Cair VI - WEBSesioni i gjashtë vijues në kuadër të programit “Forume në bashkësinë në Komunën e Çairit” u mbajt më 23 qershor në Sallën e Komunës së Çairit, ku u prezantuan rezultatet nga projekti i zbatuar “Ndërtim të rrethojave të mbrojtura në SHF “Kongresi i Manastirit”, SHF “Rajko Zhinzifov”, SHF “Nikolla Vapcarov” dhe kopshtin për fëmijë “Snezhana”. 
Lexo ma...
 
Programi buxhetor Arsim – prioritet për Çairin Shtyp Email
E martë, 25 Dhetor 2012 13:13
chair-golema_1.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen programet për arsim dhe mbrojtje sociale Shtyp Email
E hanë, 24 Dhetor 2012 15:49
chair-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Çair për shpenzimet dhe të ardhurat në buxhetin Shtyp Email
E martë, 04 Dhetor 2012 11:48
chair_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Të ardhura të planifikuara dhe realizuara të forumit në Çair Shtyp Email
E mërkurë, 07 Nandor 2012 11:47
chair_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohet buxheti komunal në Çair Shtyp Email
E martë, 16 Tetor 2012 16:59
chair_3-golema.jpg
Lexo ma...
 
Избрани два проекти на последната сесија во Чаир Shtyp Email
E mërkurë, 10 Dhetor 2008 17:50

sesta_sesija_cair.jpg
Lexo ma...
 
Paraqiten projektet në versionin final Shtyp Email
E mërkurë, 22 Tetor 2008 14:17

   Në sesionin e pestë dhe të parafundit në komunën e Çairit që mbahet në kuadër të projektit Forume në bashkësi, grupet punuese dhanë aprovimin e fundit për projektet që i kanë punuar grupet punuese të zgjedhura vullnetarisht nga qytetarët.

Lexo ma...
 
Sesioni i katërt i forumit në Çair Shtyp Email
E premte, 19 Shtator 2008 20:01
   10 Grupet punuese të formuara sesionet e kaluar në suazat e Programit “Forume në bashkësi” prezantuan rezymen e projekteve të punuara në grupe, në sesionin e Forumit që u mbajt më 11 shtator, në ShT “ Rajko zhinzifov” në Komunën e Çairit.cetvrta_sesija_cair-1.jpg
Lexo ma...
 
Forume në Bashkësi: prezantohen konceptet Shtyp Email
E hanë, 14 Korrik 2008 21:13
   Reth 150 qytetarë të Komunës së Cairit ishin të interesuar për problemet që I hasin në Komunën e tyre. Këtë vullnet ata e shprehën në sesioni e tretë me radhë në kuadër të Programit Forume në Bashkësi që u mbajt të ejten në Shkollën fillore Rajko Xhinzifov në Shkup (4 korrik)
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom