Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Чаир го презентира сработеното Печати Е-пошта
Вторник, 01 Јули 2014 12:00
Cair VI - WEBШестата последователна сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата во општина Чаир“ се одржа на 23 јуни во Салата на општина Чаир, каде беа презентирани резултатите од спроведениот проект “Изградба на заштитни огради во ОУ “Конгреси Манастири“, ОУ “Рајко Жинзифов“, ОУ“Никола Вапцаров“ и градинката “Снежана“.  
Повеќе...
 
Буџетската програма Образование – приоритет за Чаир Печати Е-пошта
Вторник, 25 Декември 2012 13:13
chair-golema_1.jpg
Повеќе...
 
Презентирани програмите за образование и социјална заштита Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Декември 2012 15:49
chair-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Чаир за расходите и приходите во буџетот Печати Е-пошта
Вторник, 04 Декември 2012 11:48
chair_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Планирани и реализирани приходи на форумот во Чаир Печати Е-пошта
Среда, 07 Ноември 2012 11:47
chair_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Презентиран општинскиот буџет во Чаир Печати Е-пошта
Вторник, 16 Октомври 2012 16:59
chair_3-golema.jpg
Повеќе...
 
Избрани два проекти на последната сесија во Чаир Печати Е-пошта
Среда, 10 Декември 2008 17:50

sesta_sesija_cair.jpg
Повеќе...
 
Претставување на проектите во финална верзија Печати Е-пошта
Среда, 22 Октомври 2008 14:17

  На петтата и претпоследна сесија во општина Чаир, што се одржа на 16 октомври во рамките на програмата „Форуми во заедницата“, работните групи дадоа конечна согласност за проектите што ги изработија работните групи избрани од граѓаните.

Повеќе...
 
Четврта форумска сесија во општина Чаир Печати Е-пошта
Петок, 19 Септември 2008 20:01
    Десет работни групи формирани во претходните сесии во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ го претставија резимето на проектите изработени по групи, на форумската сесија што се одржа на 11 септември, во ОУ “Рајко Жинзифов“ во општина Чаир.cetvrta_sesija_cair-1.jpg
Повеќе...
 
Форуми во заедницата во Чаир - се претставуваат концептите Печати Е-пошта
Понеделник, 14 Јули 2008 21:13

   Околу 150 жители на општина Чаир беа заинтересирани за проблемите со кои се среќаваат во нивната општина на Третата сесиjа во рамки на програмата „Форуми во заедницата“ што се одржа во четвртокот на 3 јули,  во ОУ „Рајко Жинзифов“ во Скопје.

Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom