Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Karbinci


Komuna e Karbincit e mbajti sesionin vijues të forumit Shtyp Email
E enjte, 06 Tetor 2016 12:12
Karbinci 1-WEBRreth 50 banorë të Komunës së Karbincit morën pjesë në sesionin vijues të forumit që u mbajt më 4 tetor në fshatin Krupishtë. Forumi i informoi qytetarët për rezultatet nga procesi dhe realizimi i buxhetit për vitin 2016, me theks në prioritetet, por edhe projektet tjera dhe rekomandimet e dhëna deri te komuna.
Lexo ma...
 
Forumi në Karbinci votoi për 31 projekte për vitin 2016 Shtyp Email
E premte, 18 Dhetor 2015 11:03
Karbinci 3-WEBSesioni i pestë i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Karbincit u mbajt më 16 dhjetor, në prani të 50 banorëve të kësaj komune. Forumi përcaktoi 31 projekte parësore në kuadër të tetë programeve buxhetore.
Lexo ma...
 
Karbinci për katër propozim-programe buxhetore për vitin 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 02 Dhetor 2015 11:10
Karbinci 4-WEB 1Sesioni i katërt i forumit nga procesi i forumit buxhetor në Komunën e Karbincit u mbajt më 25 nëntor, në prani të 46 banorëve.Forumi diskutoi për katër propozim-programe buxhetore për vitin e ardhshëm: Ndërtim i sistemeve të kanalizimit, Parqe dhe gjelbërime (shpenzime kapitale), Sport dhe rekreacion dhe Mbrojtje të mjedisit jetësor dhe natyrës.
Lexo ma...
 
Karbinci për shpenzimet për katër propozim-programe buxhetore Shtyp Email
E hanë, 23 Nandor 2015 12:34
Karbinci 5-WEBGjithsej katër propozim-programe buxhetore shqyrtonin banorët e Karbincit, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 18 nëntor, në prani të 40 pjesëmarrësve. Forumi diskutoi për shpenzimet lidhur me programet vijuese buxhetore – Planifikim urbanistik, Mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve dhe udhëve lokale, Ndërtim dhe rekonstruksion i rrugëve dhe udhëve lokale dhe Ndërtim të sistemeve të ujësjellësit. 
Lexo ma...
 
Forumi në Karbinci diskutoi për të ardhurat e buxhetit Shtyp Email
E hanë, 26 Tetor 2015 15:01
Karbinci 4-WEBSesioni i dytë i forumit nga procesi i forumit buxhetor në Komunën e Karbincit u mbajt më 14 tetor, në prani të 50 banorëve të komunës.
Pjesëmarrësit në forum u informuan për të ardhurat e realizuara për vitin 2015 dhe të ardhurat dhe shpenzimet e planifikuara për vitin 2016, si dhe diskutuan për mundësitë për rritjen e të ardhurave me ide dhe propozime të veta.
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 3

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom