Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Карбинци
Komuna e Karbincit e mbajti sesionin vijues të forumit Shtyp Email
E enjte, 06 Tetor 2016 12:12
Karbinci 1-WEBRreth 50 banorë të Komunës së Karbincit morën pjesë në sesionin vijues të forumit që u mbajt më 4 tetor në fshatin Krupishtë. Forumi i informoi qytetarët për rezultatet nga procesi dhe realizimi i buxhetit për vitin 2016, me theks në prioritetet, por edhe projektet tjera dhe rekomandimet e dhëna deri te komuna.
Lexo ma...
 
Forumi në Karbinci votoi për 31 projekte për vitin 2016 Shtyp Email
E premte, 18 Dhetor 2015 11:03
Karbinci 3-WEBSesioni i pestë i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Karbincit u mbajt më 16 dhjetor, në prani të 50 banorëve të kësaj komune. Forumi përcaktoi 31 projekte parësore në kuadër të tetë programeve buxhetore.
Lexo ma...
 
Karbinci për katër propozim-programe buxhetore për vitin 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 02 Dhetor 2015 11:10
Karbinci 4-WEB 1Sesioni i katërt i forumit nga procesi i forumit buxhetor në Komunën e Karbincit u mbajt më 25 nëntor, në prani të 46 banorëve.Forumi diskutoi për katër propozim-programe buxhetore për vitin e ardhshëm: Ndërtim i sistemeve të kanalizimit, Parqe dhe gjelbërime (shpenzime kapitale), Sport dhe rekreacion dhe Mbrojtje të mjedisit jetësor dhe natyrës.
Lexo ma...
 
Karbinci për shpenzimet për katër propozim-programe buxhetore Shtyp Email
E hanë, 23 Nandor 2015 12:34
Karbinci 5-WEBGjithsej katër propozim-programe buxhetore shqyrtonin banorët e Karbincit, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 18 nëntor, në prani të 40 pjesëmarrësve. Forumi diskutoi për shpenzimet lidhur me programet vijuese buxhetore – Planifikim urbanistik, Mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve dhe udhëve lokale, Ndërtim dhe rekonstruksion i rrugëve dhe udhëve lokale dhe Ndërtim të sistemeve të ujësjellësit. 
Lexo ma...
 
Forumi në Karbinci diskutoi për të ardhurat e buxhetit Shtyp Email
E hanë, 26 Tetor 2015 15:01
Karbinci 4-WEBSesioni i dytë i forumit nga procesi i forumit buxhetor në Komunën e Karbincit u mbajt më 14 tetor, në prani të 50 banorëve të komunës.
Pjesëmarrësit në forum u informuan për të ardhurat e realizuara për vitin 2015 dhe të ardhurat dhe shpenzimet e planifikuara për vitin 2016, si dhe diskutuan për mundësitë për rritjen e të ardhurave me ide dhe propozime të veta.
Lexo ma...
 
Karbinci për herë të parë realizon forum buxhetor Shtyp Email
E mërkurë, 30 Shtator 2015 13:29
Karbinci 6-WEBSesioni i parë nga procesi i forumit buxhetor në Karbinci u mbajt më 29 shtator, në prani të 65 banorëve të komunës. Forumi buxhetor, i cili për herë të parë realizohet në këtë komunë, ka për qëllim planifikimin e buxhetit komunal për vitin 2016 në konsultim me qytetarët. 
Lexo ma...
 
Në sesionin e fundit në Karabinci janë përzgjedhur tre projekte Shtyp Email
E hanë, 15 Dhetor 2008 17:40
“Rregullim urban”, “Kënde lojrash për fëmijë”, dhe “Fusha të vogla sportive”, projekt i cili do të realizohet me buxhet plotësues prej komunës, janë projektet që banorët e Karabincit i përzgjodhën në sesionin e gjashtë dhe të fundit të forumit, që u mbajt të dielë (14 dhjetor) në ShT “Strasho Pinxhur”.sesta_sesija_karbinci.jpg
Lexo ma...
 
Sesioni i katërt në Karabinci – prezantimi I propozim-projekteve Shtyp Email
E diel, 02 Nandor 2008 12:17
   Prezantimi i katër propozim-projekteve me propozim-buxhete u bë në Sesionin e katërt të forumit ku morën pjesë 63 banorë në ShT “Strasho Pinxhur”, në Komunën Karabinci.
Lexo ma...
 
Sesioni i dytë i forumit në Komunën Karabinci Shtyp Email
E martë, 02 Shtator 2008 00:55

  Gjithsej 45 banorë të Karabincit morën pjesë na Sesionin e dytë të forumit që u mbajt më 22 qershor në sallën e ShT “Strasho Pinxhur”, në suazat e programit “Forume në bashkësi”.

Lexo ma...
 
Prezantimi i propozim-projekteve në Karabinci Shtyp Email
E martë, 02 Shtator 2008 00:51

  Prezantim të pesë propozim-projekteve bënë përfaqësuesit e grupeve të punës në Sesionin e tretë të forumit në Komunën Karabinci që u mbajt më 13 korrik në ShT “Strasho Pinxhur” në prani të 41 banorëve të Komunës.treta_sesija_karbinci_-_21.jpg

Lexo ma...
 
Banotët e Karabinës i përcaktuan problemet në zhvillimin urban Shtyp Email
E premte, 25 Prill 2008 15:41

    Pjesëmarrësit në programin  “Forume në bashkësi” në Komunën e Karabincës, në Sesionin e parë të forumit i cili u mbajt të mërkurë (23.04.2008) i analizuan problemet të cilat në komunë hasen në sferën e “Zhvillimit Urban”. Pikërisht kjo sferë e sesionit zero është përcaktuar si me prioritet në realizimin e projektit, dhe për të u bisedua në punëtoritë (arsim, shëndetësi, ekologji, bujqësi, pushtet lokal, biznes).karbinci_napravena1.jpg

Lexo ma...
 
Banorët e karabincit vendosën për zhvillim urban Shtyp Email
E hanë, 14 Prill 2008 13:14
Pas mbledhjeve sesioneve informative, të enjten u mbajt dhe Sesioni zero i Programit “Forume në bashkësi”, në komunën e Karabincit. Sesioni u mbajt në ShT “Strasho Pinxhur”, kurse të pranishmit i përshëndeti Ibrahim Mehmeti, koordinator nacional programor, Dimçe Mitreski, udhëheqës i Seksionit për Zhvillim në QMBN dhe koordinator i programit në bashkësi në Komunën e Karabincit, si dhe kryetari i komunës së Karabincit, Boris Gavrilov.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom