Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Caska


Është përzgjedhur projekti “Rikonstruimi i disa pjesëve të rrugëve në Komunën Çashka dhe një pjesë dhe për “Çeples” Shtyp Email
E enjte, 11 Dhetor 2008 00:38
 Banorët e Komunës së Çashkës vendosën se mënyra më e mirë për t’i shpenzuar katër milionë denarët, mjete të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) dhe pushtetit lokal është rikonstruimi i rrugëve dhe udhëve në komunë.sesta_sesija_caska.jpg
Lexo ma...
 
Finalizim i propozim-projekteve në Komunën e Çashkës Shtyp Email
E mërkurë, 01 Tetor 2008 02:34

  Prezantime të katër propozim-projekteve u bënë në Sesionin e katërt të forumit që në suazat e programit “Forume në bashkësi” u mbajt të premte (26.09) në SHT “Rajko Zhinzifov” në prani të rreth 30 banorëve të komunës.cetvrta_sesija_caska_-_21.jpg
 

Lexo ma...
 
Prezantimi i propozim-projekteve në Sesionin e Tretë në Çashkë Shtyp Email
E hanë, 14 Korrik 2008 21:41

   Prezantim të katër propozim-projekteve  mbajtën përfaqësuesit e grupeve të punës në Sesionin e Tretë të Forumit në Komunën e Çashkës që u mbajt të mërkurën më 09.07.2008, në ShT “Todor Janev” në prani të rreth 40 banorëve.treta_sesija_caska-11.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i dytë i forumit në Komunën e Çashkës Shtyp Email
E hanë, 14 Korrik 2008 20:38

   Rreth 60 banorë të Komunës së Çashkës morën pjesë në Sesionin e Dytë të Forumit që u mbajt të enjten më 12 qershor, në mjediset e ShT “Todor Janev” në suazat e Programit “Forume në bashkësi”.caska_vtora_sesija_-_1.jpg

Lexo ma...
 
Ndërtimi i objekteve – një prej problemeve të përcaktuara në Çashkë Shtyp Email
E hanë, 12 Maj 2008 14:42

  Rregullimi i sipërfaqeve publike dhe rekonstruksioni dhe ndërtimi i objekteve me karakter publik janë dy temat për të cilat do të diskutojnë banorët e Komunës së Çashkës në sesionet e ardhshme të forumit dhe do të përcaktojnë problemet e sakta. Ky si konstatim i përbashkët është vendosur në sesionin e parë të projektit “Forume në Bashkësi” që e zbaton Qendra për Zhvillim Institucional (QzhI), kurse është finaciarisht i mbështetur prej Agjencisë Zvicerane për Zhvillim (SCD) dhe Komunës. caska_prva_sesija-1.jpg

Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom