Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumit në Strumicë për realizimin e buxhetit për vitin 2015 Shtyp Email
E premte, 09 Tetor 2015 11:43
Strumica 7-WEBKomuna e Strumicës, më 8 tetor, e mbajti sesionin vijues të forumit nga procesi buxhetor për vitin 2015, në prani të më shumë se 100 banorëve të komunës.
Forumi e prezantoi realizimin e buxhetit për vitin aktual, gjegjësisht të projekteve parësore që i përcaktuan qytetarët, programet dhe të ardhurat dhe shpenzimet e realizuara nga buxheti i komunës për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Forumi në Strumicë përcaktoi projektet dhe programet parësore Shtyp Email
E hanë, 15 Dhetor 2014 15:18
Strumica 4-WEBSesioni i pestë i forumit në Strumicë, në të cilin përcaktoheshin programet dhe projekte parësore buxhetore komunale për realizim në vitin e ardhshëm, u mbajt më 12 dhjetor, në prani të 92 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Sesioni i katërt i forumit në Strumicë Shtyp Email
E mërkurë, 10 Dhetor 2014 15:05
Strumica 6-WEBForumi në Strumicë, më 4 dhjetor, e mbajti sesionin e katërt të forumit në prani të 100 banorëve të kësaj komune.
Përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, duke përfshirë edhe kryetarin e komunës, i prezantuan dhe arsyetuan shpenzimet buxhetore në përputhje me shtatë programe zhvillimore për vitin 2015 në procesin e arnimit të buxhetit komunal për vitin e ardhshëm.
Lexo ma...
 
Banorët e Strumicës shqyrtuan dy programe buxhetore Shtyp Email
E martë, 09 Dhetor 2014 15:08
Strumica 7-WEBProgramet buxhetore për Infrastrukturën komunale dhe për Rregullimin e truallit ndërtimor dhe urbanizëm, i shqyrtuan qytetarët e Strumicës, në sesionin e tretë të forumit nga forumi buxhetor që u mbajt më 28 nëntor, në prani të 104 banorëve.
Lexo ma...
 
Forumi në Strumicë për të ardhurat e planifikuara në buxhetin Shtyp Email
E martë, 25 Nandor 2014 15:10
Strumica II - WEBProjeksioni i të ardhurave të planifikuara për vitin 2015 dhe shpenzimet e projektuara, ishin temë e sesionit të dytë të forumit në Strumicë, që u mbajt më 20 nëntor, në prani të rreth 140 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Komuna e Strumicës sërish realizon forum buxhetor Shtyp Email
E martë, 18 Nandor 2014 12:27
Strumica 3 - WEBForumi buxhetor, në të cilin banorët e Strumicës së bashku me vetëqeverisjen lokale do të marrin pjesë në krijimin e buxhetit të komunës për vitin 2015, për të tretën herë mbahet në Komunën e Strumicës.
Sesioni i parë i forumit, që u mbajt më 13 nëntor në prani të rreth 180 qytetarëve të komunës, e prezantoi procesin e forumit buxhetor, ndërsa u përcaktua edhe struktura dhe rregullat e Forumit.
Lexo ma...
 
Në Strumicë zgjidhen tre projekte Shtyp Email
E premte, 09 Dhetor 2011 11:45
5_strumica_1_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Strumicës në sesionin e katërt diskutuan për shpenzimet buxhetore Shtyp Email
E mërkurë, 16 Nandor 2011 12:28
strumica_cetvrta_sesija.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Strumicës me një varg propozimesh për shpenzimet e komunës Shtyp Email
E premte, 28 Tetor 2011 16:49
strumica_3.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Strumicës të interesuar për parkimin në zona Shtyp Email
E hanë, 17 Tetor 2011 13:35
strumica_ii.jpg

Lexo ma...
 
Sesioni i parë i Forumit për Buxhet të mbështetur Shtyp Email
E enjte, 13 Tetor 2011 11:50
strumica_-_i_budzetska.jpg
Lexo ma...
 
Презентации на приходите и развојни програми Shtyp Email
E hanë, 09 Nandor 2009 02:11
Втората форумска сесија во Струмица се одржа на 15 октомври во Домот на АРМ, во присуство на 73 жители на општината.strumica_budzetski-5.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom