Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Prezantohen rezultatet nga procesi i forumit në Prilep Shtyp Email
E enjte, 26 Dhetor 2013 11:10

 

Prilep VI - WEBPërurimi i kopshtit të rikonstruktuar për fëmijë “Bojçejca” dhe sesioni i radhës në kuadër të programit “Forume në Bashkësinë”, u mbajt më 18 dhjetor në prani të 30 banorëve të komunës, si dhe përfaqësuesve të pushtetit lokal. 
Lexo ma...
 
Rikonstruksion i kopshtit për fëmijë – prioritet i Prilepit Shtyp Email
E hanë, 24 Dhetor 2012 16:48
prilep-golema.jpg
Lexo ma...
 
Shpenzime kapitale dhe programe buxhetore në Prilep Shtyp Email
E martë, 04 Dhetor 2012 12:35
prilep_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantim i programeve buxhetore në Prilep Shtyp Email
E martë, 13 Nandor 2012 16:41
prilep_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Prilep për të ardhurat buxhetore Shtyp Email
E enjte, 25 Tetor 2012 12:43
prilep-golema.jpg
Lexo ma...
 
Filloi forumi buxhetor në Prilep Shtyp Email
E premte, 28 Shtator 2012 13:18
prilep_5-_golema.jpg
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom