Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Презентирани резултатите од форумскиот процес во Прилеп Печати Е-пошта
Четврток, 26 Декември 2013 11:10
Prilep VI - WEBОтворање на реконструрината градинка “Бојчејца“ и последователната сесија во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 18 декември во присуство на 30-тина жители на општината, како и претставници на локалната власт.
Повеќе...
 
Реконструкција на детска градинка – приоритет на Прилеп Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Декември 2012 16:48
prilep-golema.jpg
Повеќе...
 
Капитални расходи и буџетски програми во Прилеп Печати Е-пошта
Вторник, 04 Декември 2012 12:35
prilep_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Презентација на буџетските програми во Прилеп Печати Е-пошта
Вторник, 13 Ноември 2012 16:41
prilep_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Прилеп за буџетските приходи Печати Е-пошта
Четврток, 25 Октомври 2012 12:43
prilep-golema.jpg
Повеќе...
 
Започна буџетскиот форум во Прилеп Печати Е-пошта
Петок, 28 Септември 2012 13:18
prilep_5-_golema.jpg
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom