Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Kërçova realizoi proces të buxhetit për vitin 2015 Shtyp Email
E enjte, 15 Tetor 2015 11:13
Kichevo 4-WEBKomuna e Kërçovës përfundoi procesin e forumit buxhetor për vitin 2015, me mbajtjen e sesionit vijues të forumit më 1 tetor, në prani të 57 pjesëmarrësve.
Lexo ma...
 
Programet Arsim dhe Rrugë dhe trotuare – më parësore për Kërçovën Shtyp Email
E premte, 26 Dhetor 2014 08:31

Kicevo V-WEBSesioni i pestë i forumit në kuadër të procesit buxhetor në Komunën e Kërçovës u mbajt më 11 dhjetor, në prani të 72 banorëve të kësaj komune.   
    Programet Arsim dhe Rrugë dhe Trotuare janë zgjedhur më parësore gjatë realizimit të buxhetit për vitin 2015, ndërsa 34 projekte në kuadër të tetë programeve buxhetore u bënë parësore për realizim vitin e ardhshëm.

Lexo ma...
 
Banorët e Kërçovës diskutuan për katër programe buxhetore Shtyp Email
E premte, 05 Dhetor 2014 10:20
Kicevo IV-WEBForumi në Komunën e Kërçovës, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 4 dhjetor, diskutoi për katër programe buxhetore në prani të 68 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi në Kërçovë diskutoi për shpenzimet buxhetore Shtyp Email
E premte, 28 Nandor 2014 10:18
Kicevo - IIIShpenzimet në kuadër të katër programeve buxhetore i shqyrtoi forumi në Kërçovë, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 27 nëntor, në prani të 75 pjesëmarrësve.
Lexo ma...
 
Forumi në Kiçevë për të ardhurat buxhetore Shtyp Email
E premte, 21 Nandor 2014 15:23
Kicevo - WEBTë ardhurat e Komunës së Kërçovës në kuadër të programeve buxhetore u prezantuan në sesionin e dytë të forumit që u mbajt më 19 nëntor, në prani të 77 banorëve të komunës. 
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Komunën e Kërçovës Shtyp Email
E premte, 21 Nandor 2014 11:58
Kicevo - WEBRreth 89 banorë të Komunës së Kërçovës morën pjesën në sesionin e parë të forumit nga procesi i forumit buxhetor që u mbajt më 13 nëntor, në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”.
Lexo ma...
 
Sesioni vijues në Zajaz Shtyp Email
E martë, 01 Korrik 2014 11:58
Zajas VI - 1 - WEBSesioni i gjashtë, përfundimtar, në kuadër të programit “Forume në bashkësinë” në Zajaz, u mbajt më 23 qershor, në sallën e Këshillit të Komunës së Kërçovës.
Sesioni i prezantoi rezultatet përfundimtare të procesit të forumit përmes prezantimit të projektit “Ndërtim të trotuarit me ndriçimi publik përgjatë rrugës magjistrale A2 në f. Zajaz”, që banorët e Zajazit e përcaktuan si më parësor në jetesën e tyre të përditshme.
Lexo ma...
 
Ndërtimi i trotuarit – prioritet për banorët e Zajazit Shtyp Email
E martë, 04 Dhetor 2012 12:17
zajas-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Osllomej miratoi 2 propozim projekte Shtyp Email
E enjte, 25 Tetor 2012 16:18
oslomej-golema.jpg
Lexo ma...
 
Forumi në Zajaz i miratoi propozim-konceptet Shtyp Email
E hanë, 24 Shtator 2012 16:37
zajas_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantim i propozim projekteve të Forumit në Osllome Shtyp Email
E hanë, 17 Shtator 2012 16:17
oslomej_3-golema.jpg
Lexo ma...
 
Prezantohen 6 koncept-projekte në Zajaz Shtyp Email
E hanë, 10 Shtator 2012 14:52
zajas_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Osllomeut propozuan 6 zgjidhje Shtyp Email
E enjte, 09 Gusht 2012 12:16
oslomej-golema.jpg
Lexo ma...
 
Banorët e Zajazit përcaktuan 7 propozim-zgjidhje Shtyp Email
E martë, 07 Gusht 2012 11:49
zajas_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Përmirësim i furnizimit me ujë – temë në Osllome Shtyp Email
E premte, 29 Qershor 2012 12:41
oslomej_2-golema.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom