Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Кичево го спроведе буџетскиот процес за 2015 Печати Е-пошта
Четврток, 15 Октомври 2015 11:13
Kichevo 4-WEBОпштина Кичево ги заврши буџетскиот форумски процес за 2015 година, со одржување на последователната форумска сесија на 1 октомври, во присуство на 57 учесници.
Повеќе...
 
Програмите Образование и Улици и тротоари – најприоритетни за Кичево Печати Е-пошта
Петок, 26 Декември 2014 08:31

Kicevo V-WEBПеттата форумска сесија во рамки на буџетскиот процес во општина Кичево се одржа на 11 декември, во присуство на 72 жители на оваа општина.
    Програмите Образование и Улици и тротоари беа избрани за најприоритетни во текот на реализацијата на буџетот за 2015 година, а 34 проекти во рамки на осум буџетски програми беа приоретизирани за реализација наредната година.

Повеќе...
 
Жителите на Кичево дискутираа за четири буџетски програми Печати Е-пошта
Петок, 05 Декември 2014 10:20
Kicevo IV-WEBФорумот во општина Кичево, на четвртата форумска сесија што се одржа на 4 декември, дискутираше за четири буџетски програми во присуство на 68 жители на општината.
Повеќе...
 
Форумот во Кичево дискутираше за буџетските расходи Печати Е-пошта
Петок, 28 Ноември 2014 10:18
Kicevo - IIIРасходите во рамки на четири буџетски програми разгледуваше форумот во Кичево, на третата форумска сесија што се одржа на 27 ноември, во присуство на 75 учесници.
Повеќе...
 
Форумот во Кичево за буџетските приходи Печати Е-пошта
Петок, 21 Ноември 2014 15:23
Kicevo - WEBПриходите на општина Кичево во рамки на буџетските програми беа презентирани на втората форумска сесија што се одржа на 19 ноември, во присуство на 77 жители на општината.
Повеќе...
 
Буџетски форум во општина Кичево Печати Е-пошта
Петок, 21 Ноември 2014 11:58
Kicevo - WEBОколу 89 жители на општина Кичево учествуваа на првата форумска сесија од буџетскиот форумски процес што се одржа на 13 ноември, во рамки на програмата „Форуми во заедницата„.
Повеќе...
 
Последователна сесија во Зајас Печати Е-пошта
Вторник, 01 Јули 2014 11:58
Zajas VI - 1 - WEBЗавршната, шеста сесија, во рамки на програмата “Форуми во заедницата“ во Зајас, се одржа на 23 јуни, во салата на Советот на општина Кичево.
Сесијата ги претстави крајните резултати од форумскиот процес преку презентација на проектот “Изградба на тротоар со јавно осветлување вдолж магистралниот пат А2 во с. Зајас“, што жителите на Зајас го утврдија за најприоритетен во нивното секојдневно живеење.
Повеќе...
 
Изградба на тротоар – приоритет за жителите на Зајас Печати Е-пошта
Вторник, 04 Декември 2012 12:17
zajas-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Осломеј усвои 2 предлог-проекти Печати Е-пошта
Четврток, 25 Октомври 2012 16:18
oslomej-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Зајас ги усвои предлог-концептите Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Септември 2012 16:37
zajas_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Презентација на предлог-проектите на Форумот во Осломеј Печати Е-пошта
Понеделник, 17 Септември 2012 16:17
oslomej_3-golema.jpg
Повеќе...
 
Презентирани 6 концепт-проекти во Зајас Печати Е-пошта
Понеделник, 10 Септември 2012 14:52
zajas_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Осломеј предложија 6 решенија Печати Е-пошта
Четврток, 09 Август 2012 12:16
oslomej-golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Зајас утврдија 7 предлог-решенија Печати Е-пошта
Вторник, 07 Август 2012 11:49
zajas_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Подобрување на водоснабдување – тема во Осломеј Печати Е-пошта
Петок, 29 Јуни 2012 12:41
oslomej_2-golema.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom