Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Rikonstruksioni i rrugës – projekt i zgjedhur në Bogovinë dhe Bërvenicë Shtyp Email
E enjte, 09 Janar 2014 13:14
BB - WEBSesioni i pestë i forumit nga Forumi ndërmjet komunave në Bogovinë dhe Bërvenicë u mbajt më 26 dhjetor, në fshatin Bërvenicë, në prani të 150 banorëve të të dyja komunave. 
Projekti “Rekonstruksion dhe rehabilitim i rrugës Zherovjan-Radiovc” ishte zgjedhur prioritar për realizim në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”, ku pjesëmarrjen financiare e ndajnë dy komunat dhe Agjencia zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC).
Lexo ma...
 
Презентирани 3 предлог-проекти во Боговиње и Брвеница Shtyp Email
E premte, 29 Nandor 2013 11:36
bb1 2 - WEBВкупно 3 предлог-проекти презентираа жителите на општините Боговиње и Брвеница, на четвртата форумска сесија, што се одржа на 19 декември во присуство на 150 жители на двете општини.
Lexo ma...
 
Propozohen dhe miratohen 7 propozim-projekte në Bërvenicë dhe Bogovinë Shtyp Email
E hanë, 30 Shtator 2013 12:59
BB - III-webSesioni i tretë i forumit nga forumi ndërmjet komunave në Bërvenice dhe Bogovinë u mbajt më 20 shtator, në prani të 160 banorëve të të dyja komunave.
Lexo ma...
 
Përcaktim i problemeve dhe zgjidhjeve të përbashkëta në Bogovinë dhe Bërvenicë Shtyp Email
E enjte, 11 Korrik 2013 14:37
BB II - 2-WEBSesioni i dytë i forumit ndërmjet komunave për komunat Bërvenicë dhe Bogovinë u mbajt më 4 korrik, në restorantin Floar në Bogovinë, në prani të 130 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Bërvenica dhe Bogovina për zgjidhje të përbashkëta Shtyp Email
E martë, 25 Qershor 2013 12:07
BB 1-WEBForumi i parë ndërmjet komunave ndërmjet Bërvenicës dhe Bogovinës filloi të mbahet më 20 qershor në Bërvenicë, në prani të 180 banorëve në të dyja komunat, ku gjatë muajve të ardhshëm do të diskutohet për probleme të përbashkëta dhe zgjidhje në temën – Planifikim urban dhe infrastrukturë.
Lexo ma...
 
Рангирање на буџетските програми и проекти во Боговиње Shtyp Email
E martë, 25 Dhetor 2012 12:49
bogovinje-golema.jpg
Lexo ma...
 
Боговиње за приоритетите во образованието, спортот, култура и ЛЕР Shtyp Email
E hanë, 24 Dhetor 2012 16:39
bogovinje-golema.jpg
Lexo ma...
 
Форумот во Боговиње за расходите во две програми Shtyp Email
E premte, 23 Nandor 2012 16:46
bogovinje_5-golema.jpg
Lexo ma...
 
Форумот во Боговиње за приходите и расходите Shtyp Email
E martë, 30 Tetor 2012 15:34
bogovinje_2-golema.jpg
Lexo ma...
 
Самостоен форум во Боговиње Shtyp Email
E mërkurë, 03 Tetor 2012 11:00
bogovinje_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Жителите на Брвеница се одлучија за изградба на тротоари Shtyp Email
E enjte, 01 Mars 2012 11:17
5_brvenica_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Жителите на Брвеница се одлучија за изградба на тротоари Shtyp Email
E enjte, 01 Mars 2012 11:17
5_brvenica_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Презентација на 5 предлог-проекти во Брвеница Shtyp Email
E martë, 27 Dhetor 2011 10:51
4_brvenica_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Презентација на 5 предлог-проекти во Брвеница Shtyp Email
E martë, 27 Dhetor 2011 10:51
4_brvenica_-_golema.jpg
Lexo ma...
 
Избран проект во Боговиње - Уредување на коритата на реките Shtyp Email
E hanë, 12 Dhetor 2011 15:55
5_bogovinje_1-golema.jpg
Lexo ma...
 
Боговиње за проектите за образование и екологија Shtyp Email
E mërkurë, 07 Dhetor 2011 13:57
4_bogovinje-golema.jpg
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom