Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Реконструкција на пат –избран проект во Боговиње и Брвеница Печати Е-пошта
Четврток, 09 Јануари 2014 13:14
BB - WEBПеттата форумска сесија од меѓуопштинскиот форум во Боговиње и Брвеница се одржа на 26 декември, во село Брвеница, во присуство на 150 жители на двете општини.
Проектот “Реконструкција и рехабилитација на патот Жеровјане-Радиовце“ беше избран за приоритетен за спроведување во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, кaде финансиското учество го делат двете општини и Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC).
Повеќе...
 
Презентирани 3 предлог-проекти во Боговиње и Брвеница Печати Е-пошта
Петок, 29 Ноември 2013 11:36
bb1 2 - WEBВкупно 3 предлог-проекти презентираа жителите на општините Боговиње и Брвеница, на четвртата форумска сесија, што се одржа на 19 декември во присуство на 150 жители на двете општини.
Повеќе...
 
Предложени и усвоени 7 предлог-проекти во Брвеница и Боговиње Печати Е-пошта
Понеделник, 30 Септември 2013 12:59
BB - III-webТретата форумска сесија од меѓуопштинскиот форум во Брвеница и Боговиње се одржа на 20 септември, во присуство на 160 жители на двете општини.
Повеќе...
 
Утврдени заедничките проблеми и решенија во Боговиње и Брвеница Печати Е-пошта
Четврток, 11 Јули 2013 14:37
BB II - 2-WEBВтората сесија од меѓуопштинскиот форум за општините Брвеница и Боговиње се одржа на 4 јули, во ресторанот Флоар во Боговиње, во присуство на 130 жители на општината.
Повеќе...
 
Брвеница и Боговиње за заеднички решенија Печати Е-пошта
Вторник, 25 Јуни 2013 12:07
BB 1-WEBПрвиот меѓуопштински форум меѓу Брвеница и Боговиње започна да се одржува на 20 јуни во Брвеница, во присуство на 180 жители на двете општини, каде во наредните месеци ќе се дискутира за заеднички проблеми и решенија на тема – Урбано планирање и инфраструктура.
Повеќе...
 
Рангирање на буџетските програми и проекти во Боговиње Печати Е-пошта
Вторник, 25 Декември 2012 12:49
bogovinje-golema.jpg
Повеќе...
 
Боговиње за приоритетите во образованието, спортот, култура и ЛЕР Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Декември 2012 16:39
bogovinje-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Боговиње за расходите во две програми Печати Е-пошта
Петок, 23 Ноември 2012 16:46
bogovinje_5-golema.jpg
Повеќе...
 
Форумот во Боговиње за приходите и расходите Печати Е-пошта
Вторник, 30 Октомври 2012 15:34
bogovinje_2-golema.jpg
Повеќе...
 
Самостоен форум во Боговиње Печати Е-пошта
Среда, 03 Октомври 2012 11:00
bogovinje_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Брвеница се одлучија за изградба на тротоари Печати Е-пошта
Четврток, 01 Март 2012 11:17
5_brvenica_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Жителите на Брвеница се одлучија за изградба на тротоари Печати Е-пошта
Четврток, 01 Март 2012 11:17
5_brvenica_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Презентација на 5 предлог-проекти во Брвеница Печати Е-пошта
Вторник, 27 Декември 2011 10:51
4_brvenica_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Презентација на 5 предлог-проекти во Брвеница Печати Е-пошта
Вторник, 27 Декември 2011 10:51
4_brvenica_-_golema.jpg
Повеќе...
 
Избран проект во Боговиње - Уредување на коритата на реките Печати Е-пошта
Понеделник, 12 Декември 2011 15:55
5_bogovinje_1-golema.jpg
Повеќе...
 
Боговиње за проектите за образование и екологија Печати Е-пошта
Среда, 07 Декември 2011 13:57
4_bogovinje-golema.jpg
Повеќе...
 


Страница 1 од 2

Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom