Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Automjetet për grumbullimin e mbeturinave – prioritet për Makedonska Kamenicën dhe Dellçevën Shtyp Email
E mërkurë, 15 Janar 2014 10:38
MK Delcevo V-1 - WEBAutomjetet speciale për grumbullimin e mbeturinave është projekti për të cilin votuan banorët e Makedonska Kamenicës dhe Dellçevës, në sesionin e pestë të forumit që u mbajt më 28 nëntor në prani të 96 banorëve të të dyja komunave.
Lexo ma...
 
Prezantohen 4 propozim-projekte në Makedonska Kamenicë dhe Dellçevë Shtyp Email
E premte, 06 Shtator 2013 11:37
MK - Delcevo IV - VI-WEBGjithsej 4 propozim-projekte prezantuan banorët e Makedonska Kamenicës dhe Dellçevës, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 3 korrik, në Shtëpinë përkujtimore të KAÇKM-së në Dellçevë, në prani të 109 banorëve të dy komunave.
Lexo ma...
 
Prezantohen pesë propozim-koncepte në Makedonska Kamenicë dhe Dellçevë Shtyp Email
E mërkurë, 24 Korrik 2013 10:42
MK-Delcevo-WEBGjithsej pesë koncepte për propozim-projekte u prezantuan në sesionin e tretë të forumit në Makedonska Kamenicë dhe Dellçevë, që u mbajt më 16 korrik, në prani të 103 banorëve të të dyja komunave.
Lexo ma...
 
Forumi në Dellçevë dhe Makedonska Kamenicë përcaktoi zgjidhje dhe probleme Shtyp Email
E enjte, 20 Qershor 2013 09:15
MK Delcevo-WEBZgjidhje dhe probleme, të cilat rezultuan nga tema “Grumbullim i mbeturinave”, u përcaktuan në sesionin e dytë të forumit nga forumi ndërmjet komunave në Makedonska Kamenicë dhe Dellçevë, që u mbajt më 18 qershor, në Dellçevë, në prani të 106 banorëve.
Lexo ma...
 
Filloi forumi në Makedonska Kamenicë dhe Dellçevë Shtyp Email
E premte, 31 Maj 2013 13:00
Makedonska Kamenica 1-WEBSesioni i parë i forumit nga forumi ndërmjet komunave të komunave Makedonska Kamenicë dhe Dellçevë u mbajt më 28 maj, në sallën e madh të restorantit “Sasa”, në prani të 192 banorëve të dy komunave.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom