Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Возилата за собирање смет – приоритет за Македонска Каменица и Делчево Печати Е-пошта
Среда, 15 Јануари 2014 10:38
MK Delcevo V-1 - WEBСпецијалните возила за собирање на смет е проектот за којшто гласаа жителите на Македонска Каменица и Делчево, на петтата форумска сесија што се одржа на 28 ноември во присуство на 96 жители од двете општини.
Повеќе...
 
Презентирани 4 предлог-проекти во Македонска Каменица и Делчево Печати Е-пошта
Петок, 06 Септември 2013 11:37
MK - Delcevo IV - VI-WEBВкупно 4 предлог-проекти презентираа жителите на Македонска Каменица и Делчево, на четвртата форумска сесија што се одржа на 3 септември, во Спомен домот АСНОM во Делчево, во присуство на 109 жители на двете општини.
Повеќе...
 
Презентирани пет предлог-концепти во Македонска Каменица и Делчево Печати Е-пошта
Среда, 24 Јули 2013 10:42
MK-Delcevo-WEBВкупно пет концепти за предлог-проекти беа презентирани на третата форумска сесија во Македонска Каменица и Делчево, што се одржа на 16 јули, во присуство на 103 жители на двете општини.
Повеќе...
 
Форумот во Делчево и Македонска Каменица утврди решенија и проблеми Печати Е-пошта
Четврток, 20 Јуни 2013 09:15
MK Delcevo-WEBРешенија и проблеми, коишто произлегоа од темата “Собирање на смет“, се утврдуваа на втората форумска сесија од меѓуопштинскиот форум во Македонска Каменица и Делчево, што се одржа на 18 јуни, во Делчево, во присуство на 106 жители.
Повеќе...
 
Започна форумот во Македонска Каменица и Делчево Печати Е-пошта
Петок, 31 Мај 2013 13:00
Makedonska Kamenica 1-WEBПрвата форумска сесија од меѓуопштинскиот форум на општините Македонска Каменица и Делчево се одржа на 28 мај, во големата сала на Ресторан „Саса“, во присуство на 192 жители на двете општини.
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom