Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Komuna e Vinicës mbajti sesion informues të forumit Shtyp Email
E mërkurë, 12 Prill 2017 10:22

 

Vinica 1- WebKomuna e Vinicës, në sesionin informues i cili u mbajt më 11 prill, prezantoi rezultatet e fazës së parë të projektit që është përzgjedhur nga qytetarët në sesionin e 5-të të Forumit të projektit të vitit 2013.

Lexo ma...
 
“Kopshti për fëmijë i shekullit 21“ – prioritet për banorët e Vinicës Shtyp Email
E premte, 27 Dhetor 2013 11:04
Vinica 2 - WEBSendërtimi i hapësirës për qëndrimin e fëmijëve parashkollorë, furnizim të mobiljeve dhe pajisjes tjetër është pjesë e projektit “Kopshti për fëmijë i shekullit 21”, që e votuan banorët e Vinicës në sesionin e pestë të forumit, që u mbajt më 24 dhjetor, në prani të 85 banorëve.
Lexo ma...
 
Gjithsej 6 propozim-projekte të prezantuar në Vinicë Shtyp Email
E hanë, 11 Nandor 2013 15:46
Vinica 4 - WEBForumi në Vinicë, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 6 nëntor në prani të 81 banorëve, u prezantuan gjithsej 6 propozim-projekte që i aprovuan banorët në këtë komunë.
Lexo ma...
 
Prezantohen 6 propozim-koncepte në Vinicë Shtyp Email
E enjte, 10 Tetor 2013 13:21
Vinica 1-WEBGjithsej 6 propozim-koncepte prezantuan qytetarët e Komunës së Vinicës në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 24 shtator, në prani të 78 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Sesioni i dytë i forumit në Vinicë Shtyp Email
E martë, 02 Korrik 2013 13:31
Vinica 4 - II-WEBBanorët e Vinicës, në sesionin e dytë të forumit që u mbajt më 20 qershor në prani të 125 qytetarëve të komunës, bënë identifikimin dhe grupimin e problemeve në kuadër të temës së zgjedhur Infrastrukturë.
Lexo ma...
 
Banorët e Vinicës për Infrastrukturë Shtyp Email
E martë, 25 Qershor 2013 13:47
Vinica 1-WEBKomuna e Vinicës e mbajti sesionin e parë të forumit më 20 qershor, në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”, në prani të 155 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom