Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Rekonstruksioni i Pallatit të rinisë në Shtip Shtyp Email
E enjte, 19 Dhetor 2013 11:38

 

Stip V - 5 - WEBRikonstruksioni i hapësirave të Pallatit të rinisë në Shtip përmes furnizimit të pajisjes, është projekti që e zgjodhën banorët e Shtipi në sesionin e pestë të forumit, që u mbajt më 5 dhjetor në prani të 95 banorëve të komunës. 
Lexo ma...
 
Përgatiten 8 propozim-projekte në Shtip Shtyp Email
E hanë, 28 Tetor 2013 14:28
Stip 1 - WEBForumi në Shtip, më 22 tetor, e mbajti sesionin e katërt të forumit, në kuadër të të cilit u prezantuan 8 propozim-projekte, në prani të 120 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Prezantohen 7 koncept-projekte në Shtip Shtyp Email
E enjte, 26 Shtator 2013 09:58
Stip - III - 3 - WEBGjithsej 7 koncept-projekte u prezantuan në sesionin e tretë të forumit në Shtip, që u mbajt më 18 shtator, në prani të 114 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Identifikim I problemeve dhe zgjidhjeve në Shtip Shtyp Email
E martë, 02 Korrik 2013 13:01
Stip 2 - II-WEBPërkufizim dhe identifikim i problemeve dhe zgjidhjeve, në kuadër të temës së zgjedhur Infrastrukturë, zhvillohej në kuadër të sesionit të dytë të forumit në Shtip, që u mbajt më 19 qershor, në prani të 142 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Infrastrukutra në arsim – temë e zgjedhur në Shtip Shtyp Email
E martë, 25 Qershor 2013 12:28
Stip 3-WEBSesioni i parë i forumit në Shtip u mbajt më 19 qershor, në prani të 174 banorëve të komunës, kryetarit të komunës, përfaqësuesit të Njësisë për koordinimin e forumeve dhe mediave.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom