Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Реконструкција на Домот на млади во Штип Печати Е-пошта
Четврток, 19 Декември 2013 11:38
Stip V - 5 - WEBРеконструкција на просториите во Домот на млади во Штип со набавка на опрема, е проектот што го избраа Штипјани на петтата форумска сесија, што се одржа на 5 декември во присуство на 96 жители на општината.
Повеќе...
 
Подготвени 8 предлог-проекти во Штип Печати Е-пошта
Понеделник, 28 Октомври 2013 14:28
Stip 1 - WEBФорумот во Штип, на 22 октомври, ја одржа четвртата форумска сесија, во чии рамки се презентираа 8 предлог-проекти, во присуство на 120 жители на општината.
Повеќе...
 
Презентирани 7 концепт-проекти во Штип Печати Е-пошта
Четврток, 26 Септември 2013 09:58
Stip - III - 3 - WEBВкупно 7 концепт-проекти беа презентирани на третата форумска сесија во Штип, што се одржа на 18 септември, во присуство на 114 жители на општината.
Повеќе...
 
Идентификација на проблемите и решенијата во Штип Печати Е-пошта
Вторник, 02 Јули 2013 13:01
Stip 2 - II-WEBДефинирање и идентификација на проблемите и решенијата, во рамки на избраната тема Инфраструктура во образованието, се одвиваше во рамки на втората форумска сесија во Штип, што се одржа на 19 јуни, во присуство на 142 жители на општината.
Повеќе...
 
Инфраструктура во образованието – избрана тема во Штип Печати Е-пошта
Вторник, 25 Јуни 2013 12:28
Stip 3-WEBПрвата форумска сесија во Штип се одржа на 19 јуни, во присуство на 174 жители на општината, градоначалникот, претставник на Единицата за координација на форумите и медиуми.
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom