Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Rikonstruktimi i dyerve dhe dritareve në kopshtin për fëmijë – prioritet për Tetovën Shtyp Email
E enjte, 19 Dhetor 2013 10:54
Tetovo V - 6 - WEBSesioni i pestë i forumit në Tetovë, ku banorët e zgjodhën projektin parësor në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”, u mbajt më 13 dhjetor në prani të 72 pjesëmarrësve.
Lexo ma...
 
Prezantohen 6 propozim-projekte në Tetovë Shtyp Email
E enjte, 14 Nandor 2013 13:43

 

Tetovo IV- WEBGjithsej 6  propozim-projekte në kuadër të forumit në Tetovë prezantuan banorët e kësaj komune, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 7 nëntor, në prani të 73 pjesëmarrësve.
Lexo ma...
 
Prezantohen 6 koncept projekte në Tetovë Shtyp Email
E hanë, 30 Shtator 2013 12:40
Tetovo III - 2 - WEBGjithsej 6 koncept-projekte u prezantuan në sesionin e tretë të forumit në Tetovë, që në prani të 73 banorëve të komunës, u mbajt më 24 shtator.
Lexo ma...
 
Banorët e Tetovës përcaktuan problemet dhe zgjidhjet Shtyp Email
E hanë, 15 Korrik 2013 14:59
Tetovo II - 2-WEBPërcaktimi i problemeve dhe zgjidhjeve parësore në Komunën e Tetovës u mbajt më 4 korrik, në kuadër të sesionit të dytë të forumit që u mbajt në prani të 72 banorëve të komunës, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale dhe të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC).
Lexo ma...
 
Banorët e Tetovës për herë të parë në Forum Shtyp Email
E enjte, 20 Qershor 2013 09:46
Tetovo 3-WEBSesioni i parë nga forumi projektues, që në muajt e ardhshëm do të mbahet në Komunën e Tetovës, u mbajt më 13 qershor, në prani të 102 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom