Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Реконструкција на врати и прозорци во градинка – приоритет за Тетово Печати Е-пошта
Четврток, 19 Декември 2013 10:54
Tetovo V - 6 - WEBПеттата форумска сесија во Тетово, каде жителите го избираа приоритетниот проект во рамки на програмата “Форуми во заедницата“, се одржа на 13 декември во присуство на 72 учесници.
Повеќе...
 
Презентирани 6 предлог-проекти во Тетово Печати Е-пошта
Четврток, 14 Ноември 2013 13:43
Tetovo IV- WEBВкупно 6 предлог-проекти во рамки на форумот во Тетово презентираа жителите на оваа општина, на четвртата форумска сесија што се одржа на 7 ноември, во присуство на 73 учесници.
Повеќе...
 
Презентирани 6 концепт-проекти во Тетово Печати Е-пошта
Понеделник, 30 Септември 2013 12:40
Tetovo III - 2 - WEBВкупно 6 концепт-проекти беа презентирани на третата форумска сесија во Тетово, што во присуство на 73 жители на општината, се одржа на 24 септември.
Повеќе...
 
Жителите на Тетово го утврдија проблемите и решенијата Печати Е-пошта
Понеделник, 15 Јули 2013 14:59
Tetovo II - 2-WEBУтврдување на приоритетните проблеми и решенија во општина Тетово се одржа на 4 јули, во рамки на втората форумска сесија што се одржа во присуство на 72 жители на општината, претставници на локалната самоуправа и на Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC).
Повеќе...
 
Жителите на Тетово за прв пат на Форум Печати Е-пошта
Четврток, 20 Јуни 2013 09:46
Tetovo 3-WEBПрвата форумска сесија од проектниот форум, што во наредните месеци ќе се одржува во општина Тетово, се одржа на 13 јуни, во присуство на 102 жители на општината.
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom