Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Shuto Orizara e prezantoi atë që është punuar Shtyp Email
E martë, 09 Dhetor 2014 14:10
Shuto 1-WEBProjekti “Rinovim dhe riparim i rrugëve dytësore” u prezantua në sesionin vijues nga forumi projektues në Shuto Orizarë, që u mbajt më 28 nëntor, në prani të 83 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Rinovim dhe riparim i rrugëve dytësore – prioritet për Shuto Orizarën Shtyp Email
E martë, 10 Dhetor 2013 10:07
Suto V - 3 - WEBProjekti Rinovim dhe riparim i rrugëve dytësore është përcaktuar si parësor për banorët e Shuto Orizarës, në sesionin e pestë të forumit që u mbajt më 4 dhjetor, në prani të 139 banorëve të komunës.
Projekti parashikon rikonstruksion, gjegjësisht mënjanim të asfaltit të dëmtuar dhe asfaltim me asfalt të ri të rrugëve “Drinska” dhe “Dime Meçeto”.
Lexo ma...
 
Përgatiten pesë propozim-projekte në Shuto Orizarë Shtyp Email
E martë, 15 Tetor 2013 10:58
Studenicani 4-WEBGjithsej 5 propozim-projekte u përgatitën dhe prezantuan në sesionin e katërt të forumit në  Komunën e Shuto Orizarës, që u mbajt më 9 tetor, në prani të 86 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Prezantim i pesë propozim-ligjeve në Shuto Orizarë Shtyp Email
E hanë, 16 Shtator 2013 10:48
Suto Orizari III-WEBSesioni i tretë i forumit në Komunën e Shuto Orizarës u mbajt më 6 shtator, në SHF Vëllezërit Ramiz-Hamid, në prani të 129 banorëve të komunës dhe mysafirëve.
Lexo ma...
 
Shuto Orizara i identifikoi problemet dhe zgjidhjet Shtyp Email
E enjte, 11 Korrik 2013 14:42
Suto Orizari II-WEBIdentifikimi i problemeve dhe zgjidhjeve zhvillohej në sesionin e dytë të forumit në Komunën e Shuto Orizarës, që u mbajt më 10 korrik, në prani të 97 banorëve të Komunës.
Lexo ma...
 
Forum i parë në Shuto Orizarë Shtyp Email
E martë, 04 Qershor 2013 11:48
Suto Orizari - WEBKomuna e Shuto Orizarës filloi të zbatojë procesin e forumit, me sesionin e parë të forumit që u mbajt më 31 maj, në SHF Vëllezërit Ramiz-Hamid, në prani të 146 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom