Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Шуто Оризари го презентира сработеното Печати Е-пошта
Вторник, 09 Декември 2014 14:10
Shuto 1-WEBПроектот „Реновирање и санација на споредни улици“ беше презентиран на последователната сесија од проектниот форум во Шуто Оризари, што се одржа на 28 ноември, во присуство на 83 жители на општината.
Повеќе...
 
Реновирање и санација на споредни улици – приоритет за Шуто Оризари Печати Е-пошта
Вторник, 10 Декември 2013 10:07
Suto V - 3 - WEBПроектот Реновирање и санација на споредни улици е утврден како приоритетен за жителите во Шуто Оризари, на петтата форумска сесија што се одржа на 4 декември, во присуство на 139 жители на општината.
Проектот предвидува реконструкција односно отстранување на оштетениот асфалт и асфалтирање о нов асфалт, на улиците “Дринска“ и “Диме Мечето“.
Повеќе...
 
Подготвени пет предлог-проекти во Шуто Оризари Печати Е-пошта
Вторник, 15 Октомври 2013 10:58
Suto Orizari 4-WEBВкупно 5 предлог-проекти беа подготвени и презентирани на четвртата форумска сесија во општина Шуто Оризари, што се одржа на 9 октомври, во присуство на 86 жители на општина.
Повеќе...
 
Презентација на пет предлог-концепти во Шуто Оризари Печати Е-пошта
Понеделник, 16 Септември 2013 10:48
Suto Orizari III-WEBТретата форумска сесија во општина Шуто Оризари се одржа на 6 септември, во ОУ Браќа Рамиз-Хамид, во присуство на 129 жители на општината и гости.
Повеќе...
 
Шуто Оризари ги идентификуваше проблемите и решенијата Печати Е-пошта
Четврток, 11 Јули 2013 14:42
Suto Orizari II-WEBИдентификација на проблемите и решенијата се одвиваше на втората форумска сесија во општина Шуто Оризари, што се одржа на 10 јули, во присуство на 97 жители на општината.
Повеќе...
 
Прв форум во Шуто Оризари Печати Е-пошта
Вторник, 04 Јуни 2013 11:48
Suto Orizari - WEBОпштина Шуто Оризари започна да спроведува форумски процес, со првата форумска сесија што се одржа на 31 мај, во ОУ Браќа Рамизџ-Хамид, во присуство на 146 жители на општината.
Повеќе...
 


Следете нé на

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom