Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Forumi në Krivogashtan votoi për 30 projekte për vitin 2016 Shtyp Email
E mërkurë, 16 Dhetor 2015 12:58
Krivogashtani 1-1-WEBGjithsej 30 projekte dhe tetë programe buxhetore për vitin 2016 përcaktuan si prioritete banorët e Komunës së Krivogashtanit, në sesionin e pestë të forumit që u mbajt më 11 dhjetor, në prani të rreth 185 banorëve.
Lexo ma...
 
Forumi në Krivogashtan për katër propozim-programe buxhetore Shtyp Email
E premte, 27 Nandor 2015 12:49
Krivogashtani 2-WEBSesioni i katërt i forumit në Komunën e Krivogashtan u mbajt më 23 nëntor në prani të 150 banorëve. Forumi diskutoi për katër propozim-programe buxhetore – Ujësjellës dhe kanalizim, Kulturë, Sport dhe rekreacion dhe Mbrojtje të mjedisit jetësor.Pjesëmarrësit e forumit dhanë rreth 35 propozime për përmirësimin e shpenzimit të mjeteve buxhetore – nga 10 propozime nga programet Ujësjellës dhe kanalizim dhe Mbrojtje të mjedisit jetësor, tetë propozime për sport dhe rekreacion dhe gjashtë propozime për programin Kulturë.
Lexo ma...
 
Forumi në Krivogashtan për katër programe buxhetore Shtyp Email
E hanë, 16 Nandor 2015 14:04
Krivogashtani 9-WEBKomuna e Krivogashtanit, më 12 nëntor, e mbajti sesionin e tretë të forumit nga procesi i forumit buxhetor, në prani të 170 banorëve.Forumi diskutoi lidhur me shpenzimet e planifikuara për katër programe buxhetore në vitin 2016 – Rregullimi i truallit ndërtimor dhe planifikimit, Zhvillim lokal ekonomik, Parqe, gjelbërim dhe pastërti publike dhe Ndërtim i rrugëve.
Lexo ma...
 
Sesioni i dytë i forumit në Krivogashtan Shtyp Email
E hanë, 02 Nandor 2015 14:36
Krivogashtani 20-WEBSesioni i dytë i forumit nga forumi buxhetor në Komunën e Krivogashtanit u mbajt më 28 shtator, në prani të 143 banorëve të komunës.Forumi diskutoi për të ardhurat e realizuara dhe planifikuara të komunës për vitin 2015, ndërsa pjesëmarrësit kishin edhe propozime të veta për rritjen e të ardhurave në buxhetin. 
Lexo ma...
 
Forumi i parë buxhetor në Krivogashtan Shtyp Email
E hanë, 05 Tetor 2015 15:45
Krivogashtani 1-1-WEBForumi i parë buxhetor në Krivogashtan, në kuadër të programit “Forume në bashkësinë” filloi të realizohet më 29 shtator, në prani të 159 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Asfaltimi i rrugëve – prioritet në Krivogashtan Shtyp Email
E martë, 21 Janar 2014 11:20
IMG 0009-WEBAsfaltimi i rrugëve në fshatrat Krivogashtan, Krushean dhe Sllavej, është projekti për të cilin votuan banorët e Komunës së Krivogashtanit, në sesionin e pestë të forumit që u mbajt më 20 nëntor, në prani të 89 pjesëmarrësve.
Lexo ma...
 
Përgatiten 7 propozim-projekte në Krivogashtan Shtyp Email
E martë, 15 Tetor 2013 14:47
Kriovagstani IV - WEBGjithsej 7 propozim-projekte përgatitën banorët e Komunës së Krivogashtanit, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 4 tetor, në prani të 113 banorëve.
Lexo ma...
 
Qytetarët e Krivogashtanit prezantuan 7 koncepte Shtyp Email
E mërkurë, 11 Shtator 2013 13:48
Krivogastani III - WEBGjithsej shtatë koncepte u prezantuan në sesionin e tretë të forumit në Krivogashtan, që u mbajt më 6 shtator, në prani të 104 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Përcaktohen konceptet për projekte në Krivogashtan Shtyp Email
E mërkurë, 26 Qershor 2013 13:12
Kriovagstani II - 2-WEBKonceptet për projekte, të cilat gjatë procesit të forumit do të zhvillohen në projekte, u përcaktuan në sesionin e dytë të forumit në Krivogashtan, që u mbajt më 24 qershor, në prani të 113 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Infrastruktura – temë e forumit në Krivogashtan Shtyp Email
E premte, 14 Qershor 2013 10:21
Krivogashtani 2-WEBSesioni i parë i forumit në Krivogashtan, komunë e cila për herë të parë e zbaton procesin e forumit përmes mbajtjes së forumit projektues, u mbajt më 3 qershor në prani të 153 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom