Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Студеничани
Komuna e Studeniçanit i përcaktoi prioritetet për buxhetin për vitin 2017 Shtyp Email
E martë, 06 Dhetor 2016 13:27
Studenichani 5 1-WEBForumi në Komunën e Studeniçanit, në sesionin e pestë të forumit që u mbajt më 29 nëntor, i përcaktoi projektet parësore dhe programet buxhetore për vitin e ardhshëm. Rreth 60 pjesëmarrës përcaktuan si prioritete katër (4) programe buxhetore – Ndërtim dhe riparim i rrugëve lokale, Kanalizim dhe pastrim i ujërave të zeza, Planifikim urbanistik dhe Mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve lokale.
Lexo ma...
 
Banorët e Studeniçanit diskutuan për shpenzimet për vitin 2017 Shtyp Email
E shtunë, 19 Nandor 2016 11:10
Studenichani 4 3-WEBKomuna e Studeniçanit e mbajti sesionin e katërt të forumit në kuadër të procesit të forumit buxhetor më 15 nëntor, në prani të 55 banorëve. Forumi. Në këtë sesionin diskutoi për shpenzimet, gjegjësisht mjetet komunale për dy programe buxhetore – Ndërtim të sistemeve për derdhje dhe pastrim të ujërave të pista dhe Planifikim urbanistik.
Lexo ma...
 
Forumi në Studeniçan diskutoi për dy programeve buxhetore Shtyp Email
E mërkurë, 02 Nandor 2016 14:27
Studenichani 3 7-WEBKomuna e Studeniçanit më 1 nëntor e mbajti sesionin e tretë të forumit në prani të rreth 50 banorëve të komunës. Forumi diskutoi për shpenzimet në buxhetin komunal për vitin 2017, gjegjësisht se si do të shpenzohen mjetet nga buxheti. U prezantuan dy programe buxhetore për vitin e ardhshëm – Ndërtim dhe riparim i rrugëve lokale dhe Mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve lokale.
Lexo ma...
 
Forumi në Studeniçan jepte propozime për rritjen e buxhetit Shtyp Email
E mërkurë, 19 Tetor 2016 10:00
Studenichani 4-WEBForumi në Komunën e Studeniçanit më 18 tetor e mbajti sesionin e dytë të forumit në prani të 60 banorëve të komunës. Pjesëmarrësit në sesionin prezantuan dhe diskutuan për strukturën e të ardhurave të buxhetit komunal për sivjet (mjete të planifikuara dhe realizuara buxhetore), ndërsa u prezantua edhe projeksioni i të ardhurave për vitin e ardhshëm, 2017.
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Studeniçan e mbajti sesionin e parë Shtyp Email
E enjte, 06 Tetor 2016 12:14
Studenichani - WEBKomuna e Studeniçanit, më 4 tetor, e mbajti sesionin e parë të Forumit nga procesi i forumit buxhetor në komunë për krijimin e buxhetit për vitin 2017 në përputhje me nevojat e banorëve. Forumi, në të cilin ishin të pranishëm 60 banorë, e prezantoi strukturën e buxhetit për këtë vit dhe diskutoi për prioritetet strategjike të komunës, si dhe drejtimet e përgjithshme të programeve buxhetore.
Lexo ma...
 
Komuna e Studeniçanit prezantoi buxhetin e realizuar për vitin 2015 Shtyp Email
E mërkurë, 30 Shtator 2015 12:56
Studenichani-WEBKomuna e Studeniçanit e mbajti sesionin vijues të forumit në 28 shtator në prani të 60 banorëve që kishin rastin të dëgjojnë se deri në cilën fazë janë realizuar projektet e tyre të propozuara në kuadër të buxhetit për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Banorët e Studeniçanit votuan programin dhe projektet parësore buxhetore Shtyp Email
E shtunë, 13 Dhetor 2014 09:54
forumi 5-WEBForumi në Studeniçan e mbajti sesionin e pestë të forumit më 12 dhjetor në prani të 60 pjesëmarrësve, të cilët zgjodhën programin dhe projektet parësore buxhetore për vitin 2015.
Lexo ma...
 
Forumi në Studeniçan ofronte propozime për dy programe buxhetore Shtyp Email
E diel, 07 Dhetor 2014 09:51
Studenicani IV - 1 - WEBForumi në Komunën e Studeniçanit, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 5 dhjetor, diskutoi për dy programet buxhetore në prani të 80 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Studeniçanit diskutuan për një program buxhetor Shtyp Email
E mërkurë, 03 Dhetor 2014 09:47
Studenicani-WEBForumi në Studeniçan, në sesionin e tretë të forumit që u mbajt më 1 dhjetor në prani të 70 banorëve të komunës, diskutoi për një program buxhetor.
Lexo ma...
 
Studeniçani e mbajti sesionin e dytë të forumit Shtyp Email
E martë, 25 Nandor 2014 16:01
Studenicani 2 - WEBRreth 60 banorë të Komunës së Studeniçanit morën pjesë në sesionin e dytë të procesit të forumit buxhetor, që u mbajt më 21 nëntor.
Në forumin u diskutua për të ardhurat e planifikuara dhe realizuara gjatë tre tremujorëve të parë për vitin 2014, ndërsa pjesëmarrësit e grupeve punuese dhanë propozime konkrete për rritjen e shpenzimeve.
Lexo ma...
 
Komuna e Studeniçanit filloi realizimin e forumit buxhetor Shtyp Email
E martë, 18 Nandor 2014 13:12
forum2 - WEBForumi buxhetor, në kuadër të të cilit krijohet buxheti i Komunës së Studeniçanit për vitin 2015, fillon të realizojë kjo komunë me mbajtjen e sesionit të parë të forumit më 12 nëntor, në prani të rreth 65 banorëve të bashkësisë lokale.
Forumin e përshëndeti edhe kryetari i Komunës së Studeniçanit, z. Azem Sadiki i cili bëri të ditur se për herë të parë, buxheti komunal do të krijohet me përfshirje aktive të qytetarëve në përpunimin dhe planifikimin e projekteve që janë me interes për komunën.
Lexo ma...
 
Asfaltimi i rrugës – prioritet i Studeniçanit Shtyp Email
E enjte, 09 Janar 2014 13:10
Studenicani 1 - WEBSesioni i pestë i forumit në Komunën e Studeniçanit u mbajt më 25 dhjetor, në prani të 50 banorëve.
Forumi i bëri të ditura prioritetet e banorëve të kësaj komune, të cilët gjatë procesit të forumit e zgjodhën projektin “Asfaltim i rrugës nr.2”, me buxhet të përgjithshëm prej rreth 5 milionë e 700 mijë euro.
Lexo ma...
 
Prezantohen 4 propozim-projekte në Studeniçan Shtyp Email
E mërkurë, 13 Nandor 2013 14:03
Studenicani IV - 1 - WEBGjithsej 4 propozim-projekte u diskutuan dhe prezantuan në sesionin e katërt të forumit në Studeniçan, që u mbajt më 8 nëntor, në prani të 80 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Prezantohen 5 koncept-projekte në Studeniçan Shtyp Email
E enjte, 26 Shtator 2013 10:28
Studenicani - III - 2 - WEBGjithsej 5 koncept-projekte u prezantuan në sesionin e tretë të forumit në Studeniçan, që u mbajt më 11 shtator, në prani të 65 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Banorët e Studeniçanit me 6 grupe të zgjidhjeve Shtyp Email
E enjte, 11 Korrik 2013 14:33
Studenicani II - 1-WEBGjithsej 6 grupe të zgjidhjeve përcaktuan banorët e Komunës së Studeniçanit, në sesionin e dytë të forumit ndërmjet komunave, që u mbajt më 3 korrik, në prani të 70 pjesëmarrësve.
Lexo ma...
 


Faqe 1 nga 2

Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom