Форуми во заедницата

МакедонскиEnglishShqip
Prezantohet buxheti i realizuar për vitin 2015 në Komunën e Ilindenit Shtyp Email
E enjte, 01 Tetor 2015 12:27
Ilinden II - WEBRealizimi i buxhetit për vitin 2015, duke përfshirë edhe projektet parësore të banorëve të komunës, u mbajt në kuadër të sesionit të gjashtë të forumit më 24 shtator, në prani të 80 qytetarëve.
Përmes realizimit të forumit të buxhetit me pjesëmarrje participuese të qytetarëve, Komuna e Ilindenit e përpiloi në mënyrë transparente buxhetin e komunës për vitin 2015, në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”.
Lexo ma...
 
Projekte në më shumë fusha – prioritet për banorët e Ilindenit Shtyp Email
E premte, 26 Dhetor 2014 07:53

Ilinden V-WEBDisa projekte nga fusha e infrastrukturës rrugore, arsimit, mbrojtjes së mjedisit jetësor, rregullimit të truallit ndërtimore, urbanizëm, pastrim publik dhe ndriçim publik, sport dhe kulturë, i përmendën banorët e Komunës së Ilindenit, si parësore që duhet të hyjnë në buxhetin e Komunës së Ilindenit për vitin 2015.
    Ky është rezultati i sesionit të pestë të forumit që në kuadër të programit “Forume në bashkësinë” do të mbahet më 17 dhjetor në prani të qytetarëve të kësaj komune.

Lexo ma...
 
Banorët e Ilindenit jepnin propozime për katër programe Shtyp Email
E premte, 12 Dhetor 2014 13:24
Ilinden 4-WEBForumi në Komunën e Ilindenit, në sesionin e katërt të forumit që u mbajt më 4 dhjetor, diskutoi për katër programe buxhetore në prani të 134 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Forumi në Ilinden diskutoi për tre programe Shtyp Email
E martë, 09 Dhetor 2014 14:57
Ilinden-WEBGjithsej tre programe buxhetore janë shqyrtuar në sesionin e tretë të forumit në Ilinden, që u mbajt më 27 nëntor, në prani të 140 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Në sesionin e dytë të forumit në Ilinden Shtyp Email
E martë, 25 Nandor 2014 14:53
Ilinden II - WEBRreth 120 banorë të Komunës së Ilindenit merrnin pjesë në sesionin e dytë të forumit buxhetor, që u mbajt më 20 nëntor.
Sesioni i shqyrtoi prioritetet për zhvillim të komunës për vitin 2015, ku pjesëmarrësit në forumin dhanë gjithsej 27 propozime, si dhe të ardhurat e planifikuara dhe realizuara të komunës për vitin rrjedhës, 2014.
Lexo ma...
 
Forumi buxhetor në Komunën e Ilindenit Shtyp Email
E premte, 21 Nandor 2014 11:13
Ilinden 4-WEBRreth 200 banorë të Komunës së Ilindenit ishin të pranishëm në sesionin e parë të procesit të forumit buxhetor në këtë komunë, që u mbajt më 13 nëntor, në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”. Forumi do t’u mundësojë qytetarëve të kësaj komune që me ide dhe propozime personale të marrin pjesë në zhvillimin e bashkësisë së tyre lokale.
Lexo ma...
 
Sesioni vijues i forumit në Ilinden Shtyp Email
E premte, 04 Korrik 2014 12:27
Ilinden VI - 3 - WEBSesioni vijues i forumit në Komunën e Ilindenit, në të cilin u prezantuan rezultatet nga procesi i forumit në këtë komunë, u mbajt më 27 qershor në hapësirat e Pallatit të Kulturës “Ilinden”, në prani të 163 banorëve. 
Lexo ma...
 
Automjet për mirëmbajtje dimërore të rrugëve – prioritet i Ilindenit Shtyp Email
E enjte, 19 Dhetor 2013 11:41
Ilinden V - 1 - WEBProjekti “Mirëmbajtje dimërore e rrugëve dhe udhëve – furnizim të automjetit” në Komunën Ilinden është projekti që e zgjodhën pjesëmarrësit e forumit, në sesionin e pestë të forumit që u mbajt më 12 dhjetor, në prani të 142 banorëve të komunës. 
Lexo ma...
 
Përpilohen 7 propozim-projekte në Ilinden Shtyp Email
E martë, 29 Tetor 2013 10:35
Ilinden 1-WEBGjithsej 7 propozim-projekte përpiluan banorët e Komunës Ilinden, në seancën e katërt të forumit, që u mbajt më 24 tetor, në prani të 130 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 
Prezantohen 10 koncept-projekte në Ilinden Shtyp Email
E hanë, 23 Shtator 2013 10:06
Ilinden III - 1 - WEBGjithsej 10 koncepte për propozim-projekte, që rezultuan nga tema e forumit “Përmirësim i shërbimeve komunale”, u prezantuan në sesionin e tretë të forumit, që u mbajt më 12 shtator, në prani të 119 banorëve.
Lexo ma...
 
Ilindeni i përcaktoi problemet dhe zgjidhjet Shtyp Email
E mërkurë, 03 Korrik 2013 13:40
Ilinden-WEBSesioni i dytë i forumit në Komunën Ilinden u mbajt në një shkollë modulare më 27 qershor, me fillim në orën 13, në prani të 121 qytetarëve të komunës.
Lexo ma...
 
“Përmirësim i shërbimeve komunale“ – temë e zgjedhur në Ilinden Shtyp Email
E premte, 07 Qershor 2013 11:24
Ilinden 2-WEBSesioni i parë i forumit në Ilinden, në kuadër të programit “Forume në bashkësinë”, u mbajt më 6 qershor, në prani të 193 banorëve të komunës.
Lexo ma...
 


Na ndiqni në

FacebookTwitter

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Doracak – Forum i bashkësisë me 11 hapa

priracnik-vo-11-cekori-alb

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-ALB-1

Buletin | Shtator 2015


Forumi vo zaednicata Sep 2016 ALB-1

Buletin | Mars 2015


forumi-bilten-4-mk

Buletin | Shtator 2015


bilten-septemvri-2015-alb-1

Buletin | Shkurt 2014


Forumi vo zaednicata Mart 2015 ALB
“Forume në bashkësi“ është program i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim implementuar nga Njësia për Koordinimin e Forumeve fioom